Τρίτη 19.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

GISSCO A.E – Ζητούνται οδηγοί, ανεφοδιαστές Αεροσκαφών, για τις εγκαταστάσεις ανεφοδιασμού αεροσκαφών

οδηγοί
05 Δεκεμβρίου 2022 / 16:29

Η GISSCO A.E, η μεγαλύτερη Εταιρεία Επίγειας Εξυπηρέτησης Αεροπορικών Καυσίμων στην Ελλάδα, με δραστηριότητα σε περισσότερα από 23 αεροδρόμια και στα πλαίσια επέκτασης των δραστηριοτήτων της, ζητά να προσλάβει:

Α.  Οδηγούς - Ανεφοδίαστές  Αεροσκαφών για τις  Εγκαταστάσεις   Ανεφοδιασμού Αεροσκαφών της Εταιρείας, στους παρακάτω Αερολιμένες :
Ακτίου -Πρεβέζης
Αράξου
Ζακύνθου
Ηρακλείου
Θεσσαλονίκης
Καλαμάτας
Καρπάθου
Κέρκυρας
Κεφαλλονιάς
Κω
Μυκόνου
Μυτιλήνης
Πάρου  
Ρόδου
Σάμου
Σαντορίνης 
Χανίων

Απαραίτητα προσόντα:

1.Επαγγελματικό Δίπλωμα οδήγησης Ε’ κατηγορίας
2.Εμπειρία οδήγησης οχημάτων που απαιτείται δίπλωμα οδήγησης Ε’ κατηγορίας , τουλάχιστον 5 χρόνια .
3.Γνώσεις ηλεκτρονικού υπολογιστή
4.Γνώση Αγγλικών
5.Ηλικία έως 35 ετών

Προηγούμενη εμπειρία στα πετρελαιοειδή ή σε συναφή κλάδο, καθώς Πτυχίο ΤΕΙ, Μηχανολογίας ή Ηλεκτρολογίας ,θα θεωρηθεί επιπρόσθετο προσόν.

Ο κατάλληλος υποψήφιος θα πρέπει να διακρίνεται για την  αποτελεσματικότητα και συνέπεια, το ομαδικό πνεύμα  και το υψηλό κίνητρο για δυναμική συμμετοχή στην επίτευξη των στόχων της Εταιρείας.

Η Εταιρεία προσφέρει ελκυστικό πακέτο αμοιβών (το οποίο περιλαμβάνει πέραν του μισθού  ,ιδιωτική ασφάλεια του υπαλλήλου και των μελών  της οικογενείας αυτού, bonus παραγωγικότητας κ.λ.π) καθώς και  δυνατότητες εξέλιξης. 

Αποστείλατε  βιογραφικό σημείωμα , έως 20.12.2022 ( διευκρινίζοντας σε ποια Εγκατάσταση ή σε ποιες Εγκαταστάσεις  Ανεφοδιασμού Αεροσκαφών - εάν πρόκειται για περισσότερες από μία - επιθυμείτε να θέσετε υποψηφιότητα) στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected] ή στην  ταχυδρομική διεύθυνση:

GISSCO A.E
Λ. Βουλιαγμένης 2 και Παπαφλέσσα
167 77 Ελληνικό
Υπ ’ όψη κου Κανταρτζή Στέφανου
Τηλ : 210-9607825
Fax:  210- 9607840