Τρίτη 23.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η Φιλαρμονική Σιναράδων στο Ναύπλιο

Φιλαρμονική Σιναράδων
05 Δεκεμβρίου 2022 / 16:11

Για τους εορτασμούς της επετείου απελευθέρωσης της πόλης

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022, η Φιλαρμονική Σιναράδων βρέθηκε στο Ναύπλιο όπου έλαβε μέρος στις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο των 200 χρόνων από την απελευθέρωση της πόλης. Το πρωί της ίδιας ημέρας η Φιλαρμονική παιάνισε στους δρόμους του Ναυπλίου, ενώ το απόγευμα τα σύνολα ξύλινων και χάλκινων πνευστών, εμφανίστηκαν σε επιλεγμένα σημεία της πόλης, παίζοντας έργα Κερκυραίων συνθετών.
 
Οι παραπάνω εμφανίσεις έλαβαν χώρα υπό την αιγίδα των Δήμων Κεντρικής Κέρκυρας και Ναυπλίου, και ειδικότερα σε συνεργασία με την Αντιδήμαρχο κ. Τόμπρου Χρυσούλα και την Πρόεδρο  του ΔΟΠΠΑΤ κ. Ράλλη Μαρία.
 
Το Δ.Σ. της Φιλαρμονικής, ευχαρίστησε τους παραπάνω φορείς και ειδικότερα την Δήμαρχο κ. Μερόπη Υδραίου για την πρόσκληση, αλλά και τους μουσικούς για την αξιοπρεπή εκπροσώπηση του νησιού μας στο Ναύπλιο.
 
Επί τη ευκαιρία, θα θέλαμε να συγχαρούμε τους μουσικούς της Φιλαρμονικής μας, Αλέξη Γεωλδάση και Κατερίνα Μουστάκη (μαθήτευσε στις σχολές μας τη περίοδο 2012-2019) για τις επιδόσεις τους στον 7ο Πανελλήνιο διαγωνισμό της UNESCO. Κατέκτησαν την 4η θέση στη Κατηγορία των «Πνευστά ενηλίκων» και τη 2η  θέση στη Κατηγορία «Πνευστά  εφήβων» αντίστοιχα.
Τους ευχόμαστε να έχουν μόνο επιτυχίες στη ζωή τους και να μας κάνουν πάντα υπερήφανους!