Εκδήλωση – ομιλία με τον Κύριλλο Παπασταύρου

Εκδήλωση – ομιλία με τον Κύριλλο Παπασταύρου

ΦΩΤΟ@902.gr/Κύριλλος Παπασταύρου, μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ

Την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου, στις 18:30 το απόγευμα, στο Εργατικό Κέντρο

05
Δεκεμβρίου / 2022

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Τομεακή Επιτροπή Κέρκυρας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση - συζήτηση την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου, στις 18:30 το απόγευμα, στο Εργατικό Κέντρο με ομιλητή τον Κύριλλο Παπασταύρου, μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ.

Το Κάλεσμα του ΚΚΕ βάζει στο επίκεντρο τα μεγάλα «γιατί» και το «τι φταίει» για τα συνεχόμενα βάρη που φορτώνονται στον λαό, κυρίως για το «τι μπορεί να γίνει απέναντι σε αυτή την κατάσταση», ποια είναι η διέξοδος για τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα.

Είναι ταυτόχρονα και ένα κάλεσμα για να γίνει ένα μεγάλο βήμα, με νέους μαζικούς και αποφασιστικούς αγώνες για την υπεράσπιση της ζωής, του βιοτικού επιπέδου, του εισοδήματος, για αξιοπρεπή ζωή με σύγχρονα δικαιώματα.
Για να ανοίξει o ελπιδοφόρος δρόμος της ανατροπής του κόσμου της εκμετάλλευσης, της φτώχειας και των πολέμων. Για να γράψει ο λαός το δικό του «σενάριο», βάζοντας τέλος στη σημερινή βαρβαρότητα! Με εμπιστοσύνη στη δύναμη του οργανωμένου αγώνα και συμπόρευση με το ΚΚΕ, για να ανατείλει η ελπίδα, η προοπτική για τον λαό

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ