Δύσκολη έξοδος του Ιόνιου, στα Γιάννενα με Θρύλο

Δύσκολη έξοδος του Ιόνιου, στα Γιάννενα με Θρύλο

Από το ματς τελευταίο  ματς Ιόνιος - Φαίακας ΦΩΤΟ@Α. ΚΑΡΥΔΗΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το Σάββατο γίνονται αγώνες Άρσης Βαρών στο κλειστό του ΕΑΚΚ με αποτέλεσμα να έχουμε πολλές αλλαγές στο πρόγραμμα της Α ΕΣΚΑΒΔΕ.

02
Δεκεμβρίου / 2022

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το Σάββατο γίνονται αγώνες Άρσης Βαρών στο κλειστό του ΕΑΚΚ με αποτέλεσμα να έχουμε πολλές αλλαγές στο πρόγραμμα της Α ΕΣΚΑΒΔΕ. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα ματς ΚΓΣ και Φαίακα πήγαν για Κυριακή, ενώ η ΓΕ Κέρκυρας θα παίξει γηπεδούχος το Σάββατο στο κλειστό Ηγουμενίτσας κόντρα στον Θρύλο Ιωαννίνων.   

Ο Ιόνιος έχει δύσκολη έξοδο στα Γιάννενα κόντρα στον ΑΣ Μολοσσών, αλλά και την ποιότητα να επιστρέψει στο νησί αλώβητος και να εδραιωθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας ως τώρα το απόλυτο, 5 νίκες σε 5 ματς. Ενδιαφέροντα είναι όλα τα ματς, αφού οι ομάδες κυνηγάνε βαθμούς, αφού λόγω της επικείμενης αναδιάρθρωσης κινδυνεύουν τουλάχιστον 4 με υποβιβασμό, που με προϋποθέσεις μπορεί να γίνουν 5 ή 6.  

 

Πρόγραμμα (6 αγωνιστική)

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022

14:00  ΑΣ Μολοσσών –  Ιόνιος

13:00 ΓΕ Κέρκυρας –  Θρύλος

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022

14.00 Φαίακας - Νικόπολη

16.00 Κερκυραϊκός Γ.Σ – ΑΣ Αστράκα

Ρεπό: Α.Σ. Λέων Κέρκυρας

 

Βαθμολογία (5 αγώνες)

Ιόνιος 10

Φαίακας 8

Νικόπολη* 7

Κερκυραϊκός* 6

Θρύλος Ιωαννίνων* 6

ΓΕ Κέρκυρας 6

ΑΣ Μολοσσών* 5

Λέων Κέρκυρας 5

Αστράκα* 4

*Έχουν κάνει το ρεπό τους

** Ο Λέων με τον ΑΣ Μολοσσών έχουν ματς λιγότερο, θα παίξουν Τετάρτη 14/12.

 

Β΄ ΕΣΚΑΒΔΕ

Για τη Β΄ΕΣΚΑΒΔΕ στον 3ο Όμιλο που μετέχουν μόνο ομάδες της Κέρκυρας, θα έχουμε ένα ματς την Κυριακή στις 18.00 αυτό του Καποδίστρια με τους Κενταύρους, ο Πήγασος Νότιας Κέρκυρας έχει ρεπό, ενώ το ματς Ποσειδώνα Παξών –Ναυσίθοου δεν θα γίνει αφού ο Ποσειδώνας δεν μετέχει στο πρωτάθλημα.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ