Τρίτη 16.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ντέρμπι ΓΕΘ - Βολίς στις γυναίκες, οι άντρες της Βολίδα στην Άρτα

ΒΟΛΕΪ – ΕΣΠΕΔΕ
02 Δεκεμβρίου 2022 / 15:54
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΑΡΤΑ. Πρεμιέρα την Κυριακή στα πρωταθλήματα Β΄ Εθνικής ανδρών και γυναικών βόλεϊ, της ΕΣΠΑΔΕ, με Κερκυραϊκό ενδιαφέρον αφού έχουμε αγωνιζόμενες τρεις ομάδες, στην κατηγορία γυναικών την Βολίδα και την ΓΕ Θιναλίου και στην κατηγορία των ανδρών την Βολίδα.

ΑΡΤΑ. Πρεμιέρα την Κυριακή στα πρωταθλήματα Β΄ Εθνικής ανδρών και γυναικών βόλεϊ, της ΕΣΠΑΔΕ, με Κερκυραϊκό ενδιαφέρον αφού έχουμε αγωνιζόμενες τρεις ομάδες, στην κατηγορία γυναικών την Βολίδα και την ΓΕ Θιναλίου και στην κατηγορία των ανδρών την Βολίδα.

Οι πληροφορίες λένε ότι στις γυναίκες η μεν Βολίδα είναι αρκετά αποδυναμωμένη από πέρσι, δεν θα έχει 5 παίκτριες, οι 4 βασικές της εξάδας, ενώ η ΓΕ Θιναλίου που πέρσι ήταν πολύ δυνατή, είναι έτοιμη για μια ακόμη καλή παρουσία.

Από την πλευρά των ανδρών η Βολίδα θα είναι πλήρης και έτοιμη ακόμα και για την υπέρβαση. Βέβαια οι επαγγελματικές υποχρεώσεις των αθλητών και η έλλειψη χώρων για να κάνουν σωστή προετοιμασία θα παίξουν το ρόλο τους, αφού το βόλεϊ  είναι κι τεχνικό άθλημα και η ομοιογένεια μαζί με την τεχνική χρειάζονται προπονήσεις και χρόνο.

Στην πρεμιέρα θα έχουμε το τοπικό ντέρμπι ΓΕΘ-Βολίδα στις γυναίκες, με την ΓΕΘ να έχει νικήσει πέρσι για πρώτη φορά την Βολίδα και να φιλοδοξεί να το επαναλάβει, με την αντίπαλό της να είναι ερωτηματικό για το πώς θα αντιδράσει. Στους άνδρες μια νίκη στην Άρτα είναι μέσα στις δυνατότητες της Βολίδας. Αναλυτικά το πρόγραμμα:  

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ

Κυριακή 4/12/2022 (1η αγωνιστική)

13:00 Ελπίδες Λευκάδας - ΑΣ Γιάννενα

13:00 ΓΣ Άρτας – ΑΣ Βολίς

19:00 ΑΣΠ Ερμής Ηγουμενίτσας - ΑΟ Πρέβεζας

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Κυριακή 4/12/2022 (1η αγωνιστική)

09:00 ΑΣΚ Θινάλι - ΑΣ Βολίς

15:00 ΑΟ Φιλία Άρτας - ΑΓΣ Ιωαννίνων

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια