Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα Β΄Εθνικής για Βολίδα και ΓΕΘ

Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα Β΄Εθνικής για Βολίδα και ΓΕΘ

Η περσινή ομάδα γυναικών της Βολίδας που έχει μεγάλες απουσίες φέτος

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το Σάββατο ξεκινά το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής ανδρών και γυναικών με Κερκυραϊκή παρουσία.

01
Δεκεμβρίου / 2022

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το Σάββατο ξεκινά το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής ανδρών και γυναικών με Κερκυραϊκή παρουσία. Η ομάδα της Βολίδας που αγγίζει τα 30 χρόνια συνεχούς παρουσίας και φέτος θα εκπροσωπήσει το νησί μας και με ομάδα ανδρών (μοναδική εκπρόσωπος) και με ομάδα γυναικών. Επίσης η ΓΕ Θινάλι, αν και εδρεύει στο Βορρά σε περιοχή όπου περιμένει η νεολαία ένα κλειστό γυμναστήριο είκοσι χρόνια τώρα, η ομάδα γυναικών και φέτος θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα ξεπερνώντας όλες τις δυσκολίες που έχει ένα τέτοιο εγχείρημα.

Όπως μας ενημέρωσε ο ιδρυτής του τμήματος βόλεϊ της Βολίδας η ψυχή της ομάδα Σπύρος Καρδάμης, η ομάδα των ανδρών κατεβαίνει πλήρης χωρίς προβλήματα. Αντίθετα το τμήμα γυναικών θα έχει πολλές απουσίες αφού πέντε κορίτσια δεν θα παίξουν τη φετινή σεζόν, μάλιστα από την περσινή βασική εξάδα είναι οι τέσσερις από αυτές. Και αυτό γιατί οι σπουδές είναι σε προτεραιότητα για τις αθλήτριες. Μοιραία θα υπάρχουν προβλήματα τουλάχιστον στο ξεκίνημα, όπου η γυναικεία ομάδα της Βολίδας δεν θα είναι έτοιμη.  

Την πρώτη αγωνιστική οι άνδρες της Βολίδας θα αγωνιστούν στην Άρτα με τον ΓΣ Άρτας, ενώ στις γυναίκες θα έχουμε τοπικό ντέρμπι αφού θα γίνει το ματς ΓΕ Θινάλι - ΑΣ Βολίς.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ