Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η σκέψη στο Κιλκίς για τον Φαίακα, η ΑΕΚ αργότερα

ΧΑΝΤΜΠΟΛ Α2 Ανδρών
01 Δεκεμβρίου 2022 / 16:03
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ως τώρα η ομάδα χάντμπολ του Φαίακα έχει κάνει εξαιρετική πορεία στις επίσημες υποχρεώσεις της τόσο στο πρωτάθλημα όπως και στο κύπελλο.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ως τώρα η ομάδα χάντμπολ του Φαίακα έχει κάνει εξαιρετική πορεία στις επίσημες υποχρεώσεις της τόσο στο πρωτάθλημα όπως και στο κύπελλο. Στο μεν πρωτάθλημα είναι αήττητη έχοντας 4 νίκες και μια ισοπαλία, ενώ στο κύπελλο πέρασε δυο γύρους, με δυο εκτός έδρας νίκες και στον τρίτο περιμένει στο ΕΑΚΚ την ΑΕΚ στις 21 Δεκέμβρη.

Η σκέψη όλων είναι στο πρωτάθλημα και στο ντέρμπι κορυφής το Σάββατο στο Κιλκίς, με μι ομάδα που έχει το απόλυτο και δείχνει ότι μαζί με τον Φαίακα είναι οι δυο ομάδες με περισσότερες πιθανότητες να φτάσουν στον τίτλο και την άνοδο. Έτσι το ματς αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό, ένα θετικό αποτέλεσμα στο Κιλκίς θα δώσει προβάδισμα στην κερκυραϊκή ομάδα και θα κάνει το καλύτερο δυνατό να το πετύχει. Το ματς αυτό θα ξεκινήσει στις 17.00 και διαιτητές θα είναι Λινάρδος- Νικολαϊδης.

Για το κύπελλο ο Φαίακας ξέρει ότι δύσκολα θα φτάσει πολύ μακριά, ειδικά τώρα που η κλήρωση τον έφερε αντιμέτωπο με την πρωτοπόρο ομάδα της Handball Premier την ΑΕΚ. Μια πάρα πολύ καλή ομάδα με τεράστιο μπάτζετ, η οποία βεβαίως έχει και τον πρώτο λόγο να πάρει την πρόκριση ερχόμενη σε τρεις εβδομάδες (21/12/2022) να αγωνιστεί στην Κέρκυρα κόντρα στον Φαίακα στην 3η φάση. Το κύπελλο το έχουν αφήσει πίσω οι άνθρωποι της ομάδας, ο βασικός τους στόχος είναι η πορεία στο πρωτάθλημα και δουλεύουν πολύ σωστά και μεθοδικά γι αυτό, οπότε το ματς με την ΑΕΚ θα το δούνε στην ώρα του. Να σημειώσουμε ότι τα «ζευγάρια» του 3ου γύρου είναι:

1) ΠΑΟΚ – ΕΣΝ Βριλησσίων

2) ΑΣΕ Δούκα- Ιωνικός

3) Φαίακας Κέρκυρας – ΑΕΚ

4) Δράμα – Αερωπός Έδεσσας

5) Σαλαμίνα – ΑΕΣΧ Πυλαίας

6) ΧΑΝΘ – Διομήδης Άργους

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια