Ο Στ. Πουλημένος με τον Σπ. Νεράντζη και την παράταξή του, το απόγευμα

Ο Στ. Πουλημένος με τον Σπ. Νεράντζη και την παράταξή του, το απόγευμα

Ο Σπ. Νεράντζης ενέταξε την αποψινή συνάντηση με Στ. Πουλημένο σε κύκλο επαφών ενόψει εκλογών και με τις άλλες παρατάξεις, μηδέ του «Κερκυραίων Δήμου» της Μ. Υδραίου εξαιρουμένου.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Συνεχίζεται ο κύκλος επαφών του πρ. νομάρχη Στ. Πουλημένου ενόψει της υποψηφιότητάς του ως επικεφαλής συνδυασμού στις ερχόμενες τοπικές εκλογές στον κεντρικό Δήμο.

30
Νοεμβρίου / 2022

Το απόγευμα της Τετάρτης προγραμματίζεται να συναντηθεί με τα μέλη της δημοτικής παράταξης «Η Κέρκυρα ψηλά», προκειμένου να διερευνήσει τις προϋποθέσεις συνεργασίας.

Ο ιδρυτής και επικεφαλής της παράταξης, Σπ. Νεράντζης, παραιτήθηκε τον περασμένο Ιούνιο από τη θέση του εντεταλμένου συμβούλου για τις νησίδες Βίδο, Λαζαρέτο και τις δημοτικές κατασκηνώσεις, αποδίδοντας την κίνησή του στην κακή συνεργασία κυρίως με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, Ν. Καλόγερο και τον πρόεδρο του Συμβουλίου, Δ. Μεταλληνό, χωρίς βεβαίως να αφήνει στο απυρόβλητο και τη δήμαρχο.

Την κίνηση του δεν ακολούθησαν άλλα στελέχη, έτσι που αυτή δεν έλαβε τον χαρακτήρα γενικής σύρραξης ανάμεσα στις δυο παρατάξεις. Η παραίτηση του αρχηγού όμως προκάλεσε κλυδωνισμούς, προσδίδοντας μεγαλύτερο ενδιαφέρον στις εξελίξεις.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ο Σπ. Νεράντζης ενέταξε την αποψινή συνάντηση με Στ. Πουλημένο σε κύκλο επαφών ενόψει εκλογών και με τις άλλες παρατάξεις, μηδέ του «Κερκυραίων Δήμου» της Μ. Υδραίου εξαιρουμένου.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ