Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ανακοινώσεις της  ΑΕΛ για την είσοδο των φιλάθλων στους αγώνες της

Γ ΕΘΝΙΚΗ: ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ
25 Nov 2022 / 16:07
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η ΑΕ Λευκίμμης παίζει για 2η συνεχόμενη αγωνιστική εντός έδρας, μετά τον Παναγρινιακό θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον Πανελευσινιακό αυτή την Κυριακή.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η ΑΕ Λευκίμμης παίζει για 2η συνεχόμενη αγωνιστική εντός έδρας, μετά τον Παναγρινιακό θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον Πανελευσινιακό αυτή την Κυριακή. Είναι γνωστό ότι ο κόσμος αγαπάει και στηρίζει φανατικά την ομάδα. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων και για την δωρεά είσοδο των παιδιών ως 16 ετών εξέδωσε δυο ανακοινώσεις για ενημέρωσή τους που αναφέρουν:

Ανακοίνωση για είσοδο φιλάθλων

Κατόπιν συνάντησης με φιλάθλους της ομάδας και αφού τους ακούσαμε με προσοχή, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε από εδώ και στο εξής στα εντός έδρας παιχνίδια μας, η είσοδος των θεατών να γίνεται από την κεντρική πύλη (Άγιος Αρσένιος) καθόλη τη διάρκεια του αγώνα και από την δεύτερη πύλη (Αγίοι Θεόδωροι) έως και 15 λεπτά από την έναρξη του αγώνα, ενώ στη συνέχεια θα κλείνει για λόγους ασφαλείας. Παρακαλούνται οι θεατές να σταθμεύουν τα οχήματά τους με προσοχή ώστε να μην εμποδίζεται η διέλευση υπηρεσιακού οχήματος σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Ανακοίνωση για δωρεάν είσοδο παιδιών

Η Διοίκηση της Αθλητικής Ένωσης Λευκίμμης σας ενημερώνει ότι, στα παιχνίδια εντός έδρας της ομάδας μας η είσοδος των παιδιών μέχρι 16 ετών είναι δωρεάν, επίσης για μαθητές Λυκείου & φοιτητές υπάρχει μειωμένη τιμή εισιτηρίου έπειτα απο υπόδειξη μαθητικής ή φοιτητικής ταυτότητας.

Καλούνται όλα τα παιδιά των σχολείων της περιοχής να έρθουν την Κυριακή στο γήπεδο, να εμψυχώσουν την ΑΕΛ μας και να δουν την ομορφιά του αθλήματος.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια