Περαστικά στον Πετράκη από τον Αστέρα Πετριτή

Περαστικά στον Πετράκη από τον Αστέρα Πετριτή

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στον αγώνα κυπέλλου ανάμεσα στον Αστέρα Πετριτή και τον Όλυμπο για την 3η φάση, ο Π. Πετράκης υπερασπίστηκε την εστία των γηπεδούχων.

24
Νοεμβρίου / 2022

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στον αγώνα κυπέλλου ανάμεσα στον Αστέρα Πετριτή και τον Όλυμπο για την 3η φάση, ο Π. Πετράκης υπερασπίστηκε την εστία των γηπεδούχων. Σε μια προσπάθειά του στη διάρκεια του ματς ο γκολκίπερ του Αστέρα κτύπησε με το κεφάλι στο δοκάρι στο α΄ μέρος. Το κτύπημα ήταν τέτοιο που χρειάστηκε να του τοποθετηθούν ράμματα στο κεφάλι και φυσικά δεν συνέχισε τον αγώνα (ο Λ. Πισσιάνης πήρε τη θέση του). Μια άτυχη στιγμή για τον πολύ καλό τερματοφύλακα, ο οποίος ευτυχώς δεν έχει κάτι σοβαρότερο.     

Η διοίκηση της ομάδας η οποία είναι πάντα δίπλα σε όλους τους αθλητές της, εξέδωσε ανακοίνωση με ευχές για τον νεαρό ποδοσφαιριστή, που δύσκολα θα είναι στο επόμενοι ματς της Κυριακής στη Βοιωτία με αντίπαλο τον ΑΟ Υπάτου.

Η ανακοίνωση

«Ο Αστέρας εύχεται στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Πέτρο Πετράκη, περαστικά και ταχεία ανάρρωση, καθώς στην υπερπροσπάθεια του να αποσοβήσει το γκολ, συγκρούστηκε με το δοκάρι και χρειάστηκε να του τοποθετηθούν ράμματα στο κεφάλι. Ο Πέτρος πάντως είναι καλά στην υγεία του».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ