Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Αστέρας με ανατροπή 2-1 τον Όλυμπο, νίκες 6-1 η ΑΕΛ, 3-0 ο Οδυσσέας

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΚ
23 Nov 2022 / 18:00
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Για την 3η φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΚ «Σταύρος Σαββανής» την Τετάρτη έγινε ο πρώτος αγώνας σε τρία από τα τέσσερα ματς.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Για την 3η φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΚ «Σταύρος Σαββανής» την Τετάρτη έγινε ο πρώτος αγώνας σε τρία από τα τέσσερα ματς. Και αυτό γιατί οι καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν στην ομάδα των Παξών να έλθει στο νησί να αντιμετωπίσει τον ΑΟ Κέρκυρα.

Στο ματς της ημέρας ο Αστέρας Πετριτή με ανατροπή επιβλήθηκε δύσκολα του Ολύμπου με 2-1, σε ένα ωραίο ματς. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 26΄ με τον Μέξα και στις καθυστερήσεις του α΄ μέρους ο Γραμμένος ισοφάρισε, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 60΄έκανε το τελικό 2-1.  Ο Αστέρας Πετριτή του Ι. Σφανιακάκη ξεκίνησε με Πετράκη, Κορακιανίτη, Bokungu, Γαρδικιώτη, Γεωργοπάλη, Γραικό, Θηραιό, Τουρσλίδη Φ., Σούκερα, Γραμμένο Δ., Lebongo. Ο Άκης Πανδής επέλεξε για την αρχική ενδεκάδα του Ολύμπου, τους Γκερδούκη, Βλαστό, Βαγγαλάτη, Γραμμένο Χ., Ασπιώτη, Μπαλό, Λιούμπα, Μυρίλλα, Μέξα, Αράθυμο, Καραμάνο. Διαιτητές στο ματς ήταν οι Κάντας , Σταμάτης, Κυπριώτης.

Στη Λευκίμμη η ΑΕΛ εύκολα νίκησε 6-1 τον Κάβο και ουσιαστικά πέρασε στους 4, αφού το 2ο ματς θα έχει διαδικαστικό χαρακτήρα. Βέβαια το ματς ήταν 1-1 στο ημίχρονο και στο β΄ μέρος ουσιαστικά η ΑΕΛ έδειξε μέρος των φετινων της δυνατοτήτων.  

Τέλος στους Αυλιώτες ο Οδυσσέας κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση νίκησε 3-0 τον Κεραυνό Αγ. Νικολάου και πήρε σαφώς προβάδισμα πρόκρισης. 

 

Αποτελέσματα κυπέλλου

ΑΕ Λευκίμμης – ΑΟ Κάβος

ΑΟ Κέρκυρα – ΑΟ Παξοί δεν έγινε

Οδυσσέας – Κερ. Αγ. Νικολάου 3-0

Αστέρας Πετριτή - Όλυμπος 2-1

Να σημειώσουμε ότι υπάρχει και 2ο ματς και ότι δεν μετράνε τα εκτός έδρας τέρματα.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια