Τρίτη 16.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η Πιγγίου στο ΑΕΛ - Πανελευσινιακός, ο Γκαϊτατζής σε ΑΟ Υπάτου- Αστέρας

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ – ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
23 Nov 2022 / 15:27
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Κάθε Τετάρτη η ΚΕΔ/ΕΠΟ ορίζει της διαιτησία για τους αγώνες της Γ΄ Εθνικής όπου έχουν ενδιαφέρον για τις ομάδες μας, ΑΕΛ και Αστέρα Πετριτή, ιδίως όταν αγωνίζονται εντός έδρας.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Κάθε Τετάρτη η ΚΕΔ/ΕΠΟ  ορίζει της διαιτησία για τους αγώνες της Γ΄ Εθνικής όπου έχουν ενδιαφέρον για τις ομάδες μας, ΑΕΛ και Αστέρα Πετριτή, ιδίως όταν αγωνίζονται εντός έδρας. Και αυτό γιατί πρέπει να πληρώσουν εκτός των άλλων και την μεταφορά τους στην Κέρκυρα και έχει σημασία από πού θα έρχονται.

Για την ΑΕΛ που παίζει εντός έδρας  θα έχουμε εκπροσώπους της διαιτησίας, από την Ήπειρο, αλλά και από τους 4 νομούς, που σημαίνει αυξημένα έξοδα αφού η μεταφορά τους γίνεται με ταξί και θα χρειαστούν διαφορετικά από Γιάννενα. Άρτα και Πρέβεζα. Συγκεκριμένα ορίστηκε να διευθύνει το ματς η Ειρήνη Πιγγίου από τη Θεσπρωτία, έρχεται στο νησί για 2η φορά σε 15 μέρες (ήταν στο ματς Αστέρα-Ζακύνθου) με βοηθούς τους Θ. Γκέλη από τα Γιάννενα και Δ. Διονύση από την Άρετα, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Σαράφογλου από την ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας.

Στο ματς της Βοιωτίας ανάμεσα σε ΑΟ Υπάτου και Αστέρα Πετριτή από την ΕΠΣ Αθηνών θα είναι διαιτητής ο Ι. Γκαϊτατζής με βοηθούς τον Μ. Γαλαριώτη  και τον Δ. Κατελανάκη από την ίδια Ένωση.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια