Ο Χρ. Προβατάς  του Φαίακα στο 2ο Διακλιμακιακό Καμπ

Ο Χρ. Προβατάς  του Φαίακα στο 2ο Διακλιμακιακό Καμπ

Η αναμνηστική φωτογραφία των παιδιών στην Πορταριά, ανάμεσα τους και ο Χ. Προβατάς ΦΩΤΟ@Ο.Χ.Ε.

ΑΘΗΝΑ. Τα κλιμάκια χάντμπολ που διοργανώνει η Ομοσπονδία, είναι ουσιαστικά ο προθάλαμος των Εθνικών ομάδων και μέσα από αυτά ξεχωρίζουν τα παιδιά που θα φορέσουν στη συνέχεια το εθνόσημο.

23
Νοεμβρίου / 2022

ΑΘΗΝΑ. Τα κλιμάκια χάντμπολ που διοργανώνει η Ομοσπονδία, είναι ουσιαστικά ο προθάλαμος των Εθνικών ομάδων και μέσα από αυτά ξεχωρίζουν τα παιδιά που θα φορέσουν στη συνέχεια το εθνόσημο. Το νησί μας έχει παράδοση μεγάλη, αφού δεκάδες παιδιά έχουν συμμετοχές με τις Εθνικές ομάδες, είτε μικρών ηλικιών είτε ανδρών και δεν θα μπορούσε να μην υπάρχει προοπτική αυτό το γεγονός να μην έχει συνέχεια.

Τελευταία παρουσία του Χριστόδουλου Προβατά, αθλητή του Φαίακα, τον οποίο μάλιστα δημόσια συνεχάρη η ομάδα. Ήταν στο 2ο Διακλιμακιακό Καμπ στην Πορταριά, μαζί με παιδιά γεν. το 2007. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας (Ο.Χ.Ε.):   

«Η Πορταριά φιλοξένησε το 2ο Διακλιμακιακό Καμπ χάντμπολ για αθλητές και αθλήτριες | Γεν. 2007  70 παιδιά υπό την τεχνική καθοδήγηση 10  τεχνικών συμβούλων της #ΟΧΕ σε

Ατομικές προπονήσεις θέσεων

Αγώνες και αξιολόγηση

Θεωρία και Βιντεοανάλυση»

Το μέλλον του αθλήματος στο νησί θα είναι σίγουρα καλύτερο από το παρελθόν, ήδη υπάρχει και δεύτερη ενεργή ομάδα (ΚΓΣ) και μαζί με τις Ακαδημίες του Φαίακα, έχουν προσελκύσει πάρα πολλά παιδιά στο άθλημα, που έχει κερδίσει αρκετό κόσμο τόσο στο νησί όσο και στη χώρα μας.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ