Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η παρουσία της Κέρκυρας στο Κύπελλο Δρόμου σε ανώμαλο έδαφος

ΣΤΙΒΟΣ – ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ
22 Nov 2022 / 16:11
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΤΡΙΚΑΛΑ. Στο Κύπελλο Δρόμου σε ανώμαλο έδαφος, που διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ και έγινε την Κυριακή στα Τρίκαλα, στο προπονητικό κέντρο Σκαμνιές, με αθλητές και αθλήτριες από όλη τη χώρα, είχαμε και παρουσία Κερκυραϊκή από τους Συλλόγους του νησιού μας.

ΤΡΙΚΑΛΑ. Στο Κύπελλο Δρόμου σε ανώμαλο έδαφος, που διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ και έγινε την Κυριακή στα Τρίκαλα, στο προπονητικό κέντρο Σκαμνιές, με αθλητές και αθλήτριες από όλη τη χώρα, είχαμε και παρουσία Κερκυραϊκή από τους Συλλόγους του νησιού μας. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να κάνουν έναν δυνατό αγώνα στο ξεκίνημα ουσιαστικά της προετοιμασίας τους για τις υποχρεώσεις της επόμενη χρονιάς.

Περιμέναμε καλύτερα πλασαρίσματα από τους Κερκυραίους, αλλά η συμμετοχές ήταν πάρα πολλές και τα παιδιά προσπάθησαν για το καλύτερο, σίγουρα ήθελαν κάτι περισσότερο, αλλά σε έναν αγώνα όλα είναι πιθανά.

Καλύτερες θέσεις πήραν οι αθλητές του ΑΟ Κέρκυρα 2015, με τον Μουχλιανίτη να είναι 18ος στα 3.000μ. στην κατηγορία Κ16 με χρόνο 9.43.91 και στην ίδια ο Λούβρος  ήταν 24ος με 9.55.89. Πιο πίσω οι αθλητές του Γ.Σ. Κέρκυρας με τον Μόσχο να είναι στην 40η θέση και τον Τσιάβο στην 45η ανάμεσα σε 89 αθλητές που πήραν μέρος. Να σημειώσουμε ότι στα κορίτσια η Πηγή ήταν 25η , ενώ από πλευράς του Γ.Σ. Κέρκυρας πήραν μέρος και οι Ατσοπάρδης, Θεοτόκης που ήταν πιο χαμηλά στην τελική κατάταξη.  

Ήταν ένας αγώνας επιπλέον που πρόσθεσε στο καλεντάρι του ο ΣΕΓΑΣ, ουσιαστικά ο τελευταίος για τη χρονιά, με το βλέμμα πλέον στους αγώνες του κλειστού στίβου που έρχονται τη νέα χρονιά και λογικά το Φλεβάρη το Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια