Η παρουσία της Κέρκυρας στο Κύπελλο Δρόμου σε ανώμαλο έδαφος

Η παρουσία της Κέρκυρας στο Κύπελλο Δρόμου σε ανώμαλο έδαφος

Τα παιδιά του ΓΣ Κέρκυρας που αγωνίστηκαν στα Τρίκαλα

ΤΡΙΚΑΛΑ. Στο Κύπελλο Δρόμου σε ανώμαλο έδαφος, που διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ και έγινε την Κυριακή στα Τρίκαλα, στο προπονητικό κέντρο Σκαμνιές, με αθλητές και αθλήτριες από όλη τη χώρα, είχαμε και παρουσία Κερκυραϊκή από τους Συλλόγους του νησιού μας.

22
Νοεμβρίου / 2022

ΤΡΙΚΑΛΑ. Στο Κύπελλο Δρόμου σε ανώμαλο έδαφος, που διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ και έγινε την Κυριακή στα Τρίκαλα, στο προπονητικό κέντρο Σκαμνιές, με αθλητές και αθλήτριες από όλη τη χώρα, είχαμε και παρουσία Κερκυραϊκή από τους Συλλόγους του νησιού μας. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να κάνουν έναν δυνατό αγώνα στο ξεκίνημα ουσιαστικά της προετοιμασίας τους για τις υποχρεώσεις της επόμενη χρονιάς.

Περιμέναμε καλύτερα πλασαρίσματα από τους Κερκυραίους, αλλά η συμμετοχές ήταν πάρα πολλές και τα παιδιά προσπάθησαν για το καλύτερο, σίγουρα ήθελαν κάτι περισσότερο, αλλά σε έναν αγώνα όλα είναι πιθανά.

Καλύτερες θέσεις πήραν οι αθλητές του ΑΟ Κέρκυρα 2015, με τον Μουχλιανίτη να είναι 18ος στα 3.000μ. στην κατηγορία Κ16 με χρόνο 9.43.91 και στην ίδια ο Λούβρος  ήταν 24ος με 9.55.89. Πιο πίσω οι αθλητές του Γ.Σ. Κέρκυρας με τον Μόσχο να είναι στην 40η θέση και τον Τσιάβο στην 45η ανάμεσα σε 89 αθλητές που πήραν μέρος. Να σημειώσουμε ότι στα κορίτσια η Πηγή ήταν 25η , ενώ από πλευράς του Γ.Σ. Κέρκυρας πήραν μέρος και οι Ατσοπάρδης, Θεοτόκης που ήταν πιο χαμηλά στην τελική κατάταξη.  

Ήταν ένας αγώνας επιπλέον που πρόσθεσε στο καλεντάρι του ο ΣΕΓΑΣ, ουσιαστικά ο τελευταίος για τη χρονιά, με το βλέμμα πλέον στους αγώνες του κλειστού στίβου που έρχονται τη νέα χρονιά και λογικά το Φλεβάρη το Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ