Παίδες και Παμπαίδες του Κερκυραϊκού στην Κοζάνη

Παίδες και Παμπαίδες του Κερκυραϊκού στην Κοζάνη

Η αποστολή των υποδομών του ΚΓΣ στην Κοζάνη ΦΩΤΟ@ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΟΥ ΓΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Έχουμε αναφέρει και πρόσφατα ότι το τμήμα χάντμπολ του Κερκυραϊκού δουλεύει με «φιλοσοφία Ν. Πέρρου», δίνει πολύ σημασία στην ανάπτυξη και μεγάλο βάρος στις Ακαδημίες, μέσα από τις οποίες προέρχονται οι αθλητές που παίζουν στις αγωνιστικές ομάδες.

22
Νοεμβρίου / 2022

ΚΕΡΚΥΡΑ. Έχουμε αναφέρει και πρόσφατα ότι το τμήμα χάντμπολ του Κερκυραϊκού δουλεύει με «φιλοσοφία Ν. Πέρρου»,  δίνει πολύ σημασία στην ανάπτυξη και μεγάλο βάρος στις Ακαδημίες, μέσα από τις οποίες προέρχονται οι αθλητές που παίζουν στις αγωνιστικές ομάδες.  

Με αυτή τη λογική, αλλά και με τη συμβολή του τμήματος και των γονιών των παιδιών αρκετές φορές τμήματα μικρής ηλικιακά κατηγορίας πηγαίνουν να αγωνιστούν σε φιλικά παιγνίδια εκτός έδρας, με αντίστοιχα τμήματα μαζί με την πρώτη ομάδα.  Αυτά τα ματς βοηθούν πολλαπλά τα παιδιά, όχι μόνο αγωνιστικά και ο καθένας καταλαβαίνει τη σημασία να βρίσκονται με παιδιά της ηλικίας τους, να χαίρονται τους αγώνες, να κάνουν νέους φίλους.

Την προηγούμενη εβδομάδα είχαν πάει στην Άρτα με την ομάδα των ανδρών και όπως μας ενημέρωσε η ομάδα, την περασμένη Κυριακή… «Μαζί με την γυναικεία ομάδα ταξίδεψαν τμήματα υποδομών (Παμπαίδες και Παγκορασίδες  Β΄) που έδωσαν φιλικά παιγνίδια με τις ομάδες της Κοζάνης . Μάλιστα αγωνίστηκαν στο τεράστιο κλειστό γυμναστήριο της Λευκόβρυσης , το οποία προκάλεσε δέος στους μικρούς αθλητές σαν ένας σύγχρονος και καλαίσθητος αθλητικός χώρος , τον οποίο συνειρμικά συγκρίνουν με τις ελλιπέστατες αθλητικές εγκαταστάσεις της Κέρκυρας».

Ο σχεδιασμός θα έχει και νέα ταξίδια για τα τμήματα υποδομών και αυτό μόνο όφελος θα είναι για την ομάδα η οποία σε μια πενταετία από την ίδρυση της έχει πετύχει πάρα πολλά, όχι μόνο αγωνιστικά στις αναπτυξιακές κατηγορίες, αλλά είναι ουσιαστικά ένα αθλητικό σχολείο που διδάσκει ήθος, κοινωνικότητα και βοηθάει τα παιδιά να αγαπήσουν και να μείνουν στον αθλητισμό, με ότι αυτό συνεπάγεται.  

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ