Τρίτη 23.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τα ματς της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου την Τετάρτη 23/11

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΚ
22 Nov 2022 / 16:06
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Για την 3η φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΚ «Σταύρος Σαββανής» την Τετάρτη ορίστηκαν οι τέσσερις αγώνες που θα γίνουν, θα είναι οι πρώτοι, αφού με βάση την προκήρυξη θα είναι διπλοί.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Για την 3η φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΚ «Σταύρος Σαββανής» την Τετάρτη ορίστηκαν οι τέσσερις αγώνες που θα γίνουν, θα είναι οι πρώτοι, αφού με βάση την προκήρυξη θα είναι διπλοί. Σίγουρα το πιο ενδιαφέρον ματς είναι αυτό ανάμεσα στον Αστέρα Πετριτή και τον Όλυμπο, αν και τυις δυο ομάδες τις χωρίσει μια κατηγορία και σαφώς η ομάδα του λιμανιού έχει προβάδισμα έναντι του Ιστορικού.

Η ΑΕ Λευκίμμης αντίπαλη με τον γειτονικό Κάβο δεν θα έχει πρόβλημα ενώ μεγάλο ενδιαφέρον με δυνατότητα οποιαδήποτε ομάδα να περάσει στους ημιτελικούς έχουν τα άλλα δυο ματς, τα οποία έχουν αντίπαλες ομάδες της Α ΕΠΣΚ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές:

Πρόγραμμα κυπέλλου

Τετάρτη 23/11/2022 ώρα 15.00

ΑΕ Λευκίμμης – ΑΟ Κάβος

Διαιτητές: Δράμπαλος, Αγιώτατος, Σακκάς

ΑΟ Κέρκυρα – ΑΟ Παξοί 12.30

Διαιτητές: Τόμπρος, Βασιλείου, Γκιόκας

Οδυσσέας – Κερ. Αγ. Νικολάου

Διαιτητές: Μαργαρίτης, Σατκλίφ, Μιχαλάς

Αστέρας Πετριτή - Όλυμπος

Διαιτητές: Κάντας, Σταμάτης, Κυπριώτης

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια