Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πρεμιέρα για τον ΝΑΟΚ (Α2 ανδρών) 11 Δεκέμβρη

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ – ΝΑΟΚ ΑΝΔΡΕΣ
17 Nov 2022 / 15:30
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στο πρωτάθλημα της Α2 ανδρών που θα ξεκινήσει στις 11 Δεκέμβρη ο ΝΑΟΚ θα είναι στο Βόρειο Όμιλο με Άρη Θεσσαλονίκης, ΟΦ Θαλάσσης, ΝΟ Λάρισας, ΟΥΚ Βόλου, ΝΟ Καλαμακίου, ΑΕ Χαϊδαρίου, Ιωνικό.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στο πρωτάθλημα της Α2 ανδρών που θα ξεκινήσει στις 11 Δεκέμβρη ο ΝΑΟΚ  θα είναι στο Βόρειο Όμιλο με Άρη Θεσσαλονίκης, ΟΦ Θαλάσσης, ΝΟ Λάρισας, ΟΥΚ Βόλου, ΝΟ Καλαμακίου, ΑΕ Χαϊδαρίου, Ιωνικό. Οκτώ ομάδες στον Όμιλο και άλλες τόσες στο Νότιο σε ένα πρωτάθλημα που θα είναι διαφορετικό από τις άλλες χρονιές. Και αυτό γιατί θα έχει μεγάλη σχετικά διάρκεια, ξεκινάει 11/12/2022 και τελειώνει στις 23/5/2023.

Με βάση την προκήρυξη οι ομάδες θα αγωνιστούν σε δυο γύρους και η Α΄ φάση θα έχει 14 αγωνιστικές που θα γίνονται Κυριακή, πλην της 11ης που θα γίνει Τετάρτη 15/3/2023. Στη συνέχεια θα έχουμε τη Β΄ φάση 21/4/2023 ως 23/5/2023 με play off και play out με τους αγώνες να απαιτούν 2 νίκες σε 3 το πολύ ματς, ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσουν πέναλτι. Από την Α2 θα ανέβουν 2 ομάδες, αυτές που θα φτάσουν στον τελικό των play off.

Η γηπεδούχος ομάδα πληρώνει έξοδα 240€ για τη διεξαγωγή κάθε αγώνα, ενώ φέτος μπορεί κάθε ομάδα να έχει ένα ξένο παίκτη (κοινοτικό ή όχι) και θα υπάρξει και μεταγραφική περίοδος όλο το Γενάρη.

Η σύνθεση των 25 παικτών που έχει δικαίωμα να χρησιμοποιήσει τη σεζόν που έρχεται ο ΝΑΟΚ είναι:

Τερματοφύλακες:

Κούστας Μιχάλης - Καψοκαβάδης Στέφανος - Ιασιμόπουλος Αλκίνοος

Αμυντικοί:

Νικηφορίδης Μηνάς - Μελιδονιώτης Φραντζής

Περιφερειακοί:

Γλούμης Δημήτρης - Κουλούρης Γρηγόρης - Τάτας Ζαχαρίας - Γιαννιώτης Βενιαμίν - Δόϊκας Χάρης - Κασίμης Αρσένης - Οικονόμου Νικόλαος - Μπρεντάνος Παναγιώτης - Κασταμονίτης Σπύρος - Κακίας Δημήτριος - Κατσαρός Σπύρος - Ανδριώτης Αναστάσιος - Κρασάκης Σπύρος - Λιτσαρδόπουλος Χρήστος - Καρδόνας Αλέξανδρος - Μπαλής Αλέξανδρος

Φουνταριστοί:

Κουλιεράκης Νικόλαος - Κούρκουλος Θόοδωρος - Αρμένης Στέφανος - Λιάκουρας Μάρκος.

 Αρκετοί από τους παίκτες αυτούς είναι μικροί στην ηλικία, προέρχονται από την Ακαδημία του Ομίλου και είναι το μέλλον του, σε μια προσπάθεια ου κάνει να επανέλθει ακόμη και στην Α1 με «δικά του παιδιά».

Φυσικά ο Σπύρος Καρδόνας η παλιά δόξα της ομάδας και της Εθνικής είναι στο τιμόνι και ήδη έχει ξεκινήσει με την ομάδα την προετοιμασία έτσι ώστε να είναι έτοιμη την πρεμιέρα. Τις επόμενες μέρες θα έχουμε μια αποκλειστική συνέντευξη με τον προπονητή του ΝΑΟΚ ο οποίος μαζί με τους συνεργάτες τους σχεδίασαν και υλοποιούν ένα πρόγραμμα επιστροφή της ομάδας ψηλά, με βάση παίκτες από την ακαδημία την οποία έχουν αναβαθμίσει πάρα πολύ.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια