Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Σπήλιος (Κορίνθου) στη Χαλκίδα, ο Τζάνης (Γιάννενα) στη Λευκίμμη  

Γ΄ΕΘΝΙΚΗ – ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
16 Nov 2022 / 16:38
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η φετινή Γ΄ Εθνική είναι η δυσκολότερη των τελευταίων χρόνων, λιγότεροι οι όμιλοι, λιγότερες οι ομάδες, μακρινά ταξίδια με διανυκτερεύσεις και ανάγκη σε κάθε ματς να τα δίνεις όλα γιατί ακόμα και ένας βαθμός είναι πολύτιμος.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η φετινή Γ΄ Εθνική είναι η δυσκολότερη των τελευταίων χρόνων, λιγότεροι οι όμιλοι, λιγότερες οι ομάδες, μακρινά ταξίδια με διανυκτερεύσεις και ανάγκη σε κάθε ματς να τα δίνεις όλα γιατί ακόμα και ένας βαθμός είναι πολύτιμος. Αυτό το ξέρουν οι ομάδες του νησιού μας, η ΑΕ Λευκίμμης και ο Αστέρας Πετριτή, που την Κυριακή αλλάζουν έδρες, η ΑΕΛ θα είναι γηπεδούχος με αντίπαλο τον Παναγρινιακό, μια ομάδα έμπειρη πλέον, αφού και πέρσι έπαιζε στη Γ Εθνική, ενώ ο Αστέρας πάει στη Χαλκίδα να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα η οποία όπως και αυτός, βρίσκονται στην κατηγορία αφού πήραν πρόκριση μέσω των μπαράζ το Μάη.

Σημαντικό ρόλο παίζει η διαιτησία και σε αυτή την κατηγορία, αφού πολλές φορές υπάρχουν μη επαρκείς διαιτητές και οι ομάδες έχουν πολλά παράπονα, όμως αυτούς επέλεξε η ΚΕΔ/ΕΠΟ με αυτούς θα πρέπει να αγωνιστούν.  Για την 2η αγωνιστική οι επιλογές της είναι:

Για το ματς ΑΟ Χαλκίς-Αστέρας Πετριτή που για συγκοινωνιακούς λόγους θα ξεκινήσει στις 13.00, διαιτητής θα είναι ο Γ. Σπήλιος από την ΕΠΣ Κορινθίας με βοηθούς τους  Α. Κωστάκη και Ι. Κουλοχέρη από την ΕΠΣ Ανατ. Αττικής.  

Για το παιγνίδι ΑΕ Λευκίμμης –Παναγροτικός η ΚΕΔ/ΕΠΟ όρισε διαιτητή τον Ι. Τζόβα από την ΕΠΣ Ηπείρου (Γιάννενα) και βοηθούς από την ίδια ΕΠΣ τους Θ. Γκέλη, Ο. Ευαγγέλου και παρατηρητή διαιτησίας από την Θεσπρωτία τον Αθανασίου.    

Ο Μαργαρίτης σαν διαιτητής με βοηθούς τους Μιχαλά και Σατκλίφ ορίστηκαν να διευθύνουν το ματς Απόλλων Πάργας – Βύζας Μεγάρων.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια