Η κλήρωση του κυπέλλου «Σταύρος Σαββανής»

Η κλήρωση του κυπέλλου «Σταύρος Σαββανής»

Φάση από τον αγώνα ΑΟ Κέρκυρα-Κεραυνού Αγ. Νικολάου για το πρωτάθλημα (22/10/2022) με τις δυο ομάδες να μπαίνουν στην κλήρωση και πιθανόν να βρεθούν αντιμέτωπες και για το θεσμό του κυπέλλου

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το απόγευμα της Πέμπτης 17 Νοέμβρη η ΕΠΣΚ κάλεσε τις ομάδες που βρίσκονται στα προημιτελικά του κυπέλλου «Σταύρος Σαββανής» για να γίνει η κλήρωση της 3ης φάσης.

16
Νοεμβρίου / 2022

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το απόγευμα της Πέμπτης 17 Νοέμβρη η ΕΠΣΚ κάλεσε τις ομάδες που βρίσκονται στα προημιτελικά του κυπέλλου «Σταύρος Σαββανής» για να γίνει η κλήρωση της 3ης φάσης.

Η ανακοίνωση

Η Επιτροπή Κυπέλλου σας καλεί στην κλήρωση της 3ης φάσης του Κυπέλλου « Σταύρος Σαββανής» που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 17.11.2022 και ώρα 18.00 στα γραφεία της ΕΠΣΚ.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι αγώνες αυτοί θα είναι διπλοί, ενώ δεν μετράει το εκτός έδρας γκολ, με γηπεδούχο στο 1ο ματς την ομάδα που βγήκε πρώτη από την κληρωτίδα. Επίσης ότι ο Κυπελλούχος Κέρκυρας την επόμενη σεζόν θα πάρει μέρος στο Κύπελλο Ελλάδος της ΕΠΟ, παίζοντας αρχικά με τους κυπελλούχους των άλλων ΕΠΣ ενώ στη συνέχεια θα μπουν και οι επαγγελματικές ομάδες.

Στις 8 ομάδες που θα συνεχίσουν έχουμε τις δυο της Γ΄ Εθνικής (ΑΕ Λευκίμμης, Αστέρας Πετριτή) ενώ οι υπόλοιπες μετέχουν στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΚ και είναι Όλυμπος, ΑΟ Κέρκυρα, ΑΟ Παξών, Κεραυνός Αγίου Νικολάου, Κάβος, Οδυσσέας Αυλιωτών.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ