Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η κλήρωση του κυπέλλου «Σταύρος Σαββανής»

ΕΠΣΚ - ΚΥΠΕΛΛΟ
16 Nov 2022 / 16:34
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το απόγευμα της Πέμπτης 17 Νοέμβρη η ΕΠΣΚ κάλεσε τις ομάδες που βρίσκονται στα προημιτελικά του κυπέλλου «Σταύρος Σαββανής» για να γίνει η κλήρωση της 3ης φάσης.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το απόγευμα της Πέμπτης 17 Νοέμβρη η ΕΠΣΚ κάλεσε τις ομάδες που βρίσκονται στα προημιτελικά του κυπέλλου «Σταύρος Σαββανής» για να γίνει η κλήρωση της 3ης φάσης.

Η ανακοίνωση

Η Επιτροπή Κυπέλλου σας καλεί στην κλήρωση της 3ης φάσης του Κυπέλλου « Σταύρος Σαββανής» που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 17.11.2022 και ώρα 18.00 στα γραφεία της ΕΠΣΚ.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι αγώνες αυτοί θα είναι διπλοί, ενώ δεν μετράει το εκτός έδρας γκολ, με γηπεδούχο στο 1ο ματς την ομάδα που βγήκε πρώτη από την κληρωτίδα. Επίσης ότι ο Κυπελλούχος Κέρκυρας την επόμενη σεζόν θα πάρει μέρος στο Κύπελλο Ελλάδος της ΕΠΟ, παίζοντας αρχικά με τους κυπελλούχους των άλλων ΕΠΣ ενώ στη συνέχεια θα μπουν και οι επαγγελματικές ομάδες.

Στις 8 ομάδες που θα συνεχίσουν έχουμε τις δυο της Γ΄ Εθνικής (ΑΕ Λευκίμμης, Αστέρας Πετριτή) ενώ οι υπόλοιπες μετέχουν στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΚ και είναι Όλυμπος, ΑΟ Κέρκυρα, ΑΟ Παξών, Κεραυνός Αγίου Νικολάου, Κάβος, Οδυσσέας Αυλιωτών.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια