Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τρεις  προσθήκες ο ΝΑΟΚ ενόψει του πρωταθλήματος της Α2

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ - ΝΑΟΚ
15 Nov 2022 / 15:44
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πέρσι ο ΝΑΟΚ επέστρεψε στην Α2 κατηγορία μετά από αρκετά χρόνια και κατάφερε να μείνει την τελευταία στιγμή, πληρώνοντας κυρίως την αδυναμία σωστής προπόνησης, αφού ως γνωστόν η πισίνα ήταν σχεδόν 4 μήνες κλειστή.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πέρσι ο ΝΑΟΚ επέστρεψε στην Α2 κατηγορία μετά από αρκετά χρόνια και κατάφερε να μείνει την τελευταία στιγμή, πληρώνοντας κυρίως την αδυναμία σωστής προπόνησης, αφού ως γνωστόν η πισίνα ήταν σχεδόν 4 μήνες κλειστή. Η διοίκηση σε συνεργασία με το προπονητικό τιμ αποφάσισε να ενισχυθεί η ομάδα ενόψει του νέου πρωταθλήματος αφού προβλέπεται δύσκολο και θέλει σαν πρώτο στόχο να μείνει στην κατηγορία.

Ήδη οι συζητήσεις για ενίσχυση με διαφόρους αθλητές ξεκίνησαν από το καλοκαίρι, αλλά μόλις το περασμένο Σάββατο ανακοινώθηκαν τρεις νέοι πολίστες, όλοι με παρουσία στο πρωτάθλημα της Α1, οι οποίοι και θα βοηθήσουν τη φετινή προσπάθεια, μαζί με τους παλιούς από τους οποίους δεν θα βρίσκονται στο φετινό ρόστερ οι Πισσίας, Διβάρης και Βιζυράκης.

Όπως μας είπε ο προπονητής του Ομίλου κ. Σπύρος Καρδόνας οι Κουλιεράκης, Γλούμης, Νικηφορίδης θα είναι τα νέα πρόσωπα, τουλάχιστον ως το τέλος του χρόνου αφού οι μεταγραφές έχουν τελειώσει και αν χρειαστεί τον Γενάρη να ενισχυθεί η ομάδα θα το κάνει.    

 Τα νέα αποκτήματα είναι:

Ο Νίκος Κουλιεράκης είναι 31 χρόνων και αγωνίζεται ως φουνταριστός, είναι διεθνής και έχει φορέσει το σκουφάκι του ΝΟ Βουλιαγμένης, ΝΟ Χανίων, ΑΝΟ Γλυφάδας, Πανιωνίου, Παναθηναϊκού, ΝΟ Χίου και ΑΕΚ ενώ πέρσι έπαιζε στον Νηρέα Χαλανδρίου που κέρδισε την άνοδο στην Α1. Έχει παίξει σε πέντε τελικούς κυπέλλου.

Ο Μηνάς Νικηφορίδης γεννήθηκε το 1999 είναι αμυντικός, έμπειρος παίκτης με τελευταία παρουσία τη σεζόν που έληξε στην Α1 σαν παίκτης του ΟΥΚ Βόλου

Ο Δημήτρης  Γλούμης είναι 22 ετών αριστερόχειρας, παίζει περιφερειακός από τη δεξιά πλευρά, αλλά αν χρειαστεί παίζει και φουνταριστός, είναι πολύ καλό σκόρερ και την τελευταία σεζόν ήταν παίκτης του ΟΥΚ Βόλου στην Α1.  

Το Σάββατο ήταν στην πισίνα «Σπ. Γιαννιώτης» και προπονήθηκαν με την ομάδα, ενώ στη συνέχεια πήγαν στα γραφεία της ομάδας και παρουσία του προέδρου κ. Γ. Δημουλή και του εφόρου του πόλο κ. Π. Διαβάτη υπέγραψαν τα συμβόλαιά τους.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια