Σε camp της Εθνικής Χατζηγεωργίου, Ανδριώτη, Ιασιμοπούλου

Σε camp της Εθνικής Χατζηγεωργίου, Ανδριώτη, Ιασιμοπούλου

Από αριστερά  Ίριδα Χατζηγεωργίου Αλεξάνδρα, Ανδριώτη και Ειρήνη Ιασιμοπούλου ΦΩΤΟ@ΝΑΟΚ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το γυναικείο τμήμα υδατοσφαίρισης του ΝΑΟΚ πάει από το καλό στο καλύτερο, ήδη μετά την 1η του συμμετοχή στην Β΄ Εθνική, αυτή στη σεζόν θα αγωνιστεί στην Α2 και αυτό είναι δικαίωση για τον προγραμματισμό, τον προπονητή Σπ. Τσιμίνο και τις νεαρές αθλήτριες, ο μέσος όρος ηλικίας των οποίων είναι 15 χρόνων.

10
Νοεμβρίου / 2022

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το γυναικείο τμήμα υδατοσφαίρισης του ΝΑΟΚ πάει από το καλό στο καλύτερο, ήδη μετά την 1η του συμμετοχή στην Β΄ Εθνική, αυτή στη σεζόν θα αγωνιστεί στην Α2 και αυτό είναι δικαίωση για τον προγραμματισμό, τον προπονητή Σπ. Τσιμίνο και τις νεαρές αθλήτριες, ο μέσος όρος ηλικίας των οποίων είναι 15 χρόνων.

Οι διακρίσεις δεν σταματούν όμως εδώ αφού ξεχωριστή είναι κάθε φορά η επιλογή κάποιου αθλητή-τριας να μετέχει σε καμπ της Εθνικής ομάδας. Αυτό δείχνει ότι ξεχωρίζει, ότι έχει δυνατότητες να φτάσει να φορέσει και το εθνόσημο, αλλά και η πρόσκληση αυτή καθ΄ εαυτή είναι σπουδαίο γεγονός.

Έτσι για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο  12-13 Νοεμβρίου στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά και στο κολυμβητήριο της Βουλιαγμένης κλήθηκαν να συμμετάσχουν η Ειρήνη Ιασιμοπούλου (2008), η  Ίριδα Χατζηγεωργίου (2008) και η Αλεξάνδρα Ανδριώτη (2010) του ΝΑΟΚ. Είναι για την κατηγορία Κ-15 και οι νεαρές πολίστριες του ΝΑΟΚ θα έχουν την ευκαιρία να είναι ανάμεσα σε πολύ καλές αθλήτριες, να προπονηθούν και να δείξουν τις δυνατότητες τους.

Είναι μια πολύ τιμητική πρόσκληση όχι μόνο για τις αθλήτριες αλλά και για τον Όμιλο που μας έχει συνηθίσει να βγάζει ξεχωριστούς αθλητές και αθλήτριες στον ναυταθλητισμό όλα τα χρόνια της παρουσίας του και συνεχίζει.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ