Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Για το 3 στα 3 ο Φαίακας με Αλέξανδρο Αξιούπολης

ΧΑΝΤΜΠΟΛ Α2 ΑΝΔΡΩΝ
04 Nov 2022 / 15:17
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το πρωτάθλημα της Α2 ανδρών στο χάντμπολ, θα συνεχιστεί το Σάββατο με τους αγώνες της 4ης αγωνιστικής και τον Φαίακα (μετά το ρεπό που έκανε) να επιστρέφει για να αντιμετωπίσει στο ΕΑΚΚ τον Αλέξανδρος Αξιούπολης (διαιτητές οι: Μαυρίδης- Λάσκαρης).

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το πρωτάθλημα της Α2 ανδρών στο χάντμπολ, θα συνεχιστεί το Σάββατο με τους αγώνες της 4ης αγωνιστικής και τον Φαίακα (μετά το ρεπό που έκανε) να επιστρέφει για να αντιμετωπίσει στο ΕΑΚΚ  τον Αλέξανδρος Αξιούπολης (διαιτητές οι: Μαυρίδης- Λάσκαρης).

Η Κερκυραϊκή ομάδα που έχει το απόλυτο φέτος στα επίσημα ματς, έχει κερδίσει τα δυο που έπαιξε στο πρωτάθλημα (Πανόραμα εντός και Εκμάθηση εκτός) και το ένα για το κύπελλο (τον Φίλιππο στη Βέροια), θέλει να συνεχίσει το σερί. Υπάρχει εξαιρετικό κλίμα στην ομάδα, είναι σε πολύ καλή κατάσταση και με την βοήθεια και του κόσμου που είναι απαραίτητος μπορεί να συνεχίσει το απόλυτο για φέτος.

 

Το πρόγραμμα και η βαθμολογία με τον Φαίακα να έχει ματς λιγότερο:

Πρόγραμμα ( 4η αγωνιστική)

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022

Εκμάθηση– Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης

Φαίακας– Αλέξανδρος Αξιούπολης

ΑΕΠ Πανόραμα – Φοίβος Συκεών

Άρης Θεσσαλονίκης – ΓΑΣ Κιλκίς

ΑΟ Κοζάνης – Φίλιππος Βέροιας

Ρεπό ο Αρχέλαος Κατερίνης

 

Βαθμολογία

ΓΑΣ Κιλκίς 6

Φαίακας Κέρκυρας 4

Φοίβος Συκεών 4

Αλεξ. Αξιούπολης 3

Άρης Θεσσαλονίκης 2

Φίλιππος Βέροιας 2

Κύκλωπες Αλεξ/λης 2

ΑΕΠ Πανόραμα 1

Αρχέλαος Κατερίνης 0

Εκμάθηση Αθλημάτων 0*

Κοζάνη δεν συμμετέχει

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια