Πέμπτη 18.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Παιχνίδια με τις διαδικασίες καταγγέλλει η μειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου

ΔΗΜΟΣ
01 Nov 2022 / 08:58
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

Όλες οι παρατάξεις, εναλλάξ και για ξεχωριστούς λόγους, μποϊκοτάρισαν τις συνεδριάσεις της Δευτέρας, που αναβλήθηκαν λόγω έλλειψης απαρτίας. Σε εκκρεμότητα τα θέματα δημόσιας υγείας, καθαριότητας, πάρκιν, αναθέσεων, ανάπλασης του άλσους της Γαρίτσας κ.α.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Αναβλήθηκε η συζήτηση όλων των θεμάτων που προβλεπόταν στην ημερήσια διάταξη των δυο συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου του κεντρικού Δήμου.

Για χθες Δευτέρα είχαν οριστεί δυο συνεδριάσεις, μια πίσω την άλλη. Η μια για να συζητηθούν όλα τα εκκρεμή θέματα από την προηγούμενη έντονη συνεδρίαση, που μονοπωλήθηκε για την τύχη της ανάπλασης του άλσους της Γαρίτσας και η άλλη, μονοθεματική, για το άλσος.

Τελικώς στην πρώτη συνεδρίαση δεν προσήλθαν οι σύμβουλοι των παρατάξεων της μειοψηφίας διαμαρτυρόμενοι για τον τρόπο που ο πρόεδρος συνέταξε την ημερήσια διάταξη ενώ από τη μονομθεματική για το άλσος απουσίασαν οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας. Δεν εμφανίστηκε καν ο πρόεδρος, Δ. Μεταλληνός, που καλούσε στην συνεδρίαση!

Έτσι, λόγω έλλειψης απαρτίας αναβλήθηκαν και οι δυο συνεδριάσεις. Αναμένεται με ενδιαφέρον η νέα πρόσκληση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, τα θέματα αλλά και η στάση των παρατάξεων.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

Είναι ο εκδότης - διευθυντής της Ενημέρωσης. Έχει σπουδάσει και εργαστεί ως μηχανικός και ηλεκτρονικός. Δημοσιογραφεί από τις αρχές της δεκαετίας του 1980. Έχει συνεργαστεί με σχεδόν όλες τις αθηναϊκές εφημερίδες. Διετέλεσε πρόεδρος του Συνδέσμου Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων, τον οποίον υπηρέτησε και από τη θέση του γενικού γραμματέα στο δ.σ. επί οκτώ χρόνια. Πιστεύει πως η ισχυρότερη ιδιότητα του δημοσιογράφου στην ενημέρωση είναι το ενδιαφέρον του για τα κοινά και στην επικοινωνία η έντιμη και ανιδιοτελής διαμεσολάβηση.