Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Παρουσιάστηκε το νέο βιβλίο του Ν. Παπαδημητρίου

ΒΙΒΛΙΟ
27 Οκτωβρίου 2022 / 15:29

«Επτά παραλλαγές …πάνω σε ένα (α-όρατο) Θ» ο τίτλος του βιβλίου

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με μεγάλη επιτυχία το τοπικό τμήμα της AHEPA, HJ-34 Corcyra, διοργάνωσε την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου, παρουσίαση του νέου βιβλίου του Νίκου Παπαδημητρίου με τίτλο «Επτά παραλλαγές …πάνω σε ένα (α-όρατο) Θ» στο φιλόξενο και κατάμεστο χώρο της Δημόσιας Κεντρικής Ιστορικής Βιβλιοθήκης Κέρκυρας.

Κατά την εκδήλωση, παρουσία του βουλευτή Κέρκυρας Στέφανου Γκίκα, του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων Αγγελόπουλου Πέτρου, πλήθους ακαδημαϊκών του Ιονίου πανεπιστημίου, τρεις ξεχωριστοί ομιλητές παρουσίασαν το βιβλίο και μίλησαν για τον συγγραφέα.



Ο Καθηγητής Αντρέας Φλώρος, Πρύτανης του Ιονίου Πανεπιστημίου, ο πρωτοπρεσβύτερος Πατέρας Θεμιστοκλής Μουρτζανός και ο Δρ. Ιστορίας και πτ. Θεολογίας Δημήτρης Μεταλληνός.

Την εκδήλωση συντόνισε ο δημοσιογράφος Γιάννης Ρεβύθης. Το τμήμα της AHEPA HJ-34 ευχαριστεί θερμά τον Νίκο Παπαδημητρίου, μέλος του τμήματος, για την δυνατότητα που έδωσε στο τμήμα να διοργανώσει την πραγματοποιηθείσα δράση, τους τρείς ομιλητές που με την ξεχωριστή τους προσέγγιση, μίλησαν για το βιβλίο και τον συγγραφέα, καθώς και τον δημοσιογράφο Ιωάννη Ρεβύθη για τον άψογο συντονισμό της βραδιάς.

Τέλος ευχαριστεί όλους όσοι με την παρουσία τους τίμησαν τον συγγραφέα.