Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Με 5 αγώνες για τη 2η φάση του Κυπέλλου «Σταύρος Σαββανής»

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΚ
25 Οκτωβρίου 2022 / 15:26
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η 2η φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΚ «Σταύρος Σαββανής», θα γίνει την Τετάρτη 26 Οκτώβρη, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει πέντε από τα έξι ματς. Και αυτό γιατί ο αγώνας ΑΟ Παξοί – Αχιλλέας Νυμφών θα οριστεί σε άλλη ημερομηνία.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η 2η φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΚ «Σταύρος  Σαββανής», θα γίνει την Τετάρτη 26 Οκτώβρη, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει πέντε από τα έξι ματς. Και αυτό γιατί ο αγώνας ΑΟ Παξοί – Αχιλλέας Νυμφών θα οριστεί σε άλλη ημερομηνία.

Το ματς που ξεχωρίζει, λόγω ιστορίας των ομάδων είναι αυτό ανάμεσα σε Κρόνο και ΑΕ Λευκίμμης, με τους φιλοξενούμενους να είναι το φαβορί, αφού τις δυο ομάδες τις χωρίζει μια κατηγορία. Ενδιαφέρον μεγάλο και τα γειτονικά ντέρμπι ανάμεσα σε Πετριτή και Περιβόλι, όπως και Ολυμπιάδας-Οδυσσέα.

Να σημειώσουμε ότι στην επόμενη φάση (προημιτελικά) χωρίς αγώνα (οι τυχεροί της κλήρωσης) πέρασαν ο Όλυμπος και ο Κεραυνός Αγ. Νικολάου). Επίσης στους αγώνες κυπέλλου οι ομάδες απαραίτητα πρέπει να χρησιμοποιούν δυο ποδοσφαιριστές κάτω των 20 ετών στην ενδεκάδα και αν γίνει κάποιος αλλαγή πρέπει να αναπληρωθεί με παίκτη επίσης κάτω των 20.  

Αναλυτικά:

Πρόγραμμα 24/10  ώρα 16.00

Αστέρας Πετριτή – Αναγέννηση Περιβολίου

Κρόνος Αργυράδων - ΑΕ Λευκίμμης

Ολυμπιάδα – Οδυσσέας Αυλιωτών

ΑΟ Κάβος – Βολίδα

ΑΕ Κανονιού – ΑΟ Κέρκυρα 18.00

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια