Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Διακοπή κυκλοφορίας από την Γενική Κλινική έως την συμβολή της με την οδό Φελίξ Λαμές

Διακοπή κυκλοφορίας
22 Οκτωβρίου 2022 / 15:56
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Την Κυριακή 23-10-2022 από ώρα 07:00΄ ώρα έως και 14:30΄ της ίδιας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, διακοπή κυκλοφορίας και απαγόρευση στάθμευσης όλων των οχημάτων στο ρεύμα εξόδου της Ε.Ο. Κέρκυρας – Παλαιοκαστρίτσας, από το ύψος της Γενικής Κλινικής Κέρκυρας έως τη συμβολή της με την οδό Φελίξ Λαμές έχουν προγραμματιστεί από την Διεύθυνση Αστυνομίας για την Κυριακή 23 Οκτωβρίου λόγω έκτακτης ανάγκης αποκατάστασης αγωγού ύδρευσης από τα συνεργεία της ΔΙΑΔΕΥΑΚ

Με ευθύνη του υπεύθυνου του έργου της ΔΙΑΔΕΥΑΚ θα τοποθετηθεί αρμόδιο προσωπικό της επιχείρησης και πλήρη και κατάλληλη κατά περίπτωση σήμανση (κινδύνου, ρυθμιστική και πληροφοριακή) σχετικά με την εκτέλεση των εργασιών και την ενημέρωση τόσο των οδηγών, όσο και των κατοίκων της περιοχής, αναφορικά με τις προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Το Τμήμα Τροχαίας Κέρκυρας θα παρακολουθεί την επάρκεια της σήμανσης και θα υποδεικνύει στον υπεύθυνο των εργασιών υπάλληλο– μηχανικό της Διαδημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Δήμων Κέρκυρας οποιοδήποτε άλλο μέτρο κρίνεται επιβεβλημένο για την ενημέρωση των οδηγών, προς αποφυγή τροχαίου ατυχήματος.

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.