Επιστροφή του Ι. Γκαμπέτα στον πάγκο του ΟΦΑΜ

Επιστροφή του Ι. Γκαμπέτα στον πάγκο του ΟΦΑΜ

Ο ΓιάννηςΓκαμπέτας στο πάγκο του ΟΦΑΜ από περσινό ματς της Γ΄ Εθνικής, έχοντας δίπλα του τον γεν. αρχηγό Π. Ανδριώτη και τον αρχηγό της ομάδας Σπ. Σπίνουλα

ΚΕΡΚΥΡΑ. Είχε αναλάβει την ομάδα του Αγ. Ματθαίου το Φλεβάρη ο Γιάννης Γκαμπέτας, σε μια δύσκολη περίοδο τότε στη Γ΄ Εθνική και παρ΄ ότι η ομάδα υποβιβάστηκε η διοίκηση του ΟΦΑΜ του πρότεινε να συνεχίσει να είναι στο πόστο του προπονητή.

19
Οκτωβρίου / 2022

ΚΕΡΚΥΡΑ. Είχε αναλάβει την ομάδα του Αγ. Ματθαίου  το Φλεβάρη ο Γιάννης Γκαμπέτας, σε μια δύσκολη περίοδο τότε στη Γ΄ Εθνική και παρ΄ ότι η ομάδα υποβιβάστηκε η διοίκηση του ΟΦΑΜ του πρότεινε να συνεχίσει να είναι στο πόστο του προπονητή. Μάλιστα είχε εκδοθεί και ανακοίνωση τον Ιούνη, ότι η συνεργασία συνεχίζεται, αλλά με νέα ανακοίνωση τότε ο Ι. Γκαμπέτας δεν θα συνέχιζε στην ομάδα.

Η διοίκηση φρόντισε να προσλάβει τον Κώστα Νέτη ο οποίος πέρσι ήταν στον Αστέρα Λιαπάδων, ο οποίος όμως δεν κατέβηκε στο φετινό πρωτάθλημα και ξεκίνησε την προετοιμασία της ομάδας, της οποίας είχε φορέσει και τη φανέλα. Όμως δυο μήνες μετά την ανάληψη αποφασίστηκε από το Δ.Σ. με μια σύντομη ανακοίνωση να διακοπεί η συνεργασία. Ο Κ. Νέτης μπόρεσε να καθίσει στον πάγκο σε ένα επίσημο εντός έδρας ματς για το κύπελλο, κόντρα στον Όλυμπο που κέρδισαν 2-1 οι φιλοξενούμενοι και έκλεισε ο κύκλος του λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Με ανακοίνωση το βράδυ της Δευτέρας 17/10 έγινε γνωστό και η οποία ανέφερε: «Ο Όμιλος ενημερώνει τους φίλους του ότι αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία με τον προπονητή Κώστα Νέτη. Ευχαριστούμε θερμά τον προπονητή και άνθρωπο Κώστα για την άψογη συνεργασία μας όλο αυτό το διάστημα και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες στη ζωή του».  

Η ομάδα του Αγ. Ματθαίου με νέα ανακοίνωσή της μια μέρα μετά, το βράδυ της Τρίτης, ενημέρωσε ότι ήλθε σε συμφωνία με τον Γιάννη Γκαμπέτα, με τον έμπειρο τεχνικό να επιστρέφει στην ομάδα.

Η ανακοίνωση

Ο Όμιλος είναι στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει τους φίλους του ότι ο επόμενος προπονητής μας θα είναι ο Γιάννης Γκαμπέτας. Συνεχίζουμε την επιτυχημένη συνεργασία μας από την περυσινή σεζόν και του ευχόμαστε πάνω από όλα Υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ