Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πρόσκληση για χάντμπολ στην Κάτω Πλατεία το Σάββατο

ΧΑΝΤΜΠΟΛ - ΦΑΙΑΚΑΣ
06 Οκτωβρίου 2022 / 16:20
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μπορεί το Σάββατο το απόγευμα να ξεκινάει για την ανδρική ομάδα χάντμπολ του Φαίακα το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας, όμως μεγάλη αξία δίνει η ομάδα στη βάση της, στα παιδιά που ξεκινάνε το χάντμπολ από το Δημοτικό σχολείο και φτάνουν στην ανδρική ομάδα.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μπορεί το Σάββατο το απόγευμα να ξεκινάει για την ανδρική ομάδα χάντμπολ του Φαίακα το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας, όμως μεγάλη αξία δίνει η ομάδα στη βάση της, στα παιδιά που ξεκινάνε το χάντμπολ από το Δημοτικό σχολείο και φτάνουν στην ανδρική ομάδα. Οι ακαδημίες από την ίδρυση της ομάδας, ήταν η μεγάλη δύναμή της και το βάρος συνεχίζει να πέφτει σε αυτές. Τις δυο προηγούμενες Παρασκευές, υπήρξε ανοικτή πρόσκληση στα παιδιά να βρεθούν στην Κάτω Πλατεία και να παίξουν χάντμπολ στο γρασίδι, αυτό έγινε με μεγάλη επιτυχία και υπάρχει ακόμη ένα ραντεβού για αυτό το Σάββατο 8/10, το πρωί στις 10 αυτή τη φορά. Μια ευκαιρία για να παιδιά να παίξουν και να χαρούν το χάντμπολ, με την ομάδα να τα προσκαλεί.

 

Η ανακοίνωση

Περιμένουμε εσένα και την παρέα σου το Σάββατο το πρωί 8 Οκτωβρίου στην Κάτω Πλατεία να παίξουμε όλοι μαζί χάντμπολ και να πούμε ΝΑΙ στον αθλητισμό ….!!!

Ώρα Έναρξης : 10:00  -  Από 6 ετών και άνω -  Τηλ. Επικοινωνίας 6979415281 Μιχαλάκης Κων/νος

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια