Πρόσκληση για χάντμπολ στην Κάτω Πλατεία το Σάββατο

Πρόσκληση για χάντμπολ στην Κάτω Πλατεία το Σάββατο

Από αγώνα της περασμένης Παρασκευής 30/9 στην Κ. Πλατεία Φωτο: Φαίακας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μπορεί το Σάββατο το απόγευμα να ξεκινάει για την ανδρική ομάδα χάντμπολ του Φαίακα το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας, όμως μεγάλη αξία δίνει η ομάδα στη βάση της, στα παιδιά που ξεκινάνε το χάντμπολ από το Δημοτικό σχολείο και φτάνουν στην ανδρική ομάδα.

06
Οκτωβρίου / 2022

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μπορεί το Σάββατο το απόγευμα να ξεκινάει για την ανδρική ομάδα χάντμπολ του Φαίακα το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας, όμως μεγάλη αξία δίνει η ομάδα στη βάση της, στα παιδιά που ξεκινάνε το χάντμπολ από το Δημοτικό σχολείο και φτάνουν στην ανδρική ομάδα. Οι ακαδημίες από την ίδρυση της ομάδας, ήταν η μεγάλη δύναμή της και το βάρος συνεχίζει να πέφτει σε αυτές. Τις δυο προηγούμενες Παρασκευές, υπήρξε ανοικτή πρόσκληση στα παιδιά να βρεθούν στην Κάτω Πλατεία και να παίξουν χάντμπολ στο γρασίδι, αυτό έγινε με μεγάλη επιτυχία και υπάρχει ακόμη ένα ραντεβού για αυτό το Σάββατο 8/10, το πρωί στις 10 αυτή τη φορά. Μια ευκαιρία για να παιδιά να παίξουν και να χαρούν το χάντμπολ, με την ομάδα να τα προσκαλεί.

 

Η ανακοίνωση

Περιμένουμε εσένα και την παρέα σου το Σάββατο το πρωί 8 Οκτωβρίου στην Κάτω Πλατεία να παίξουμε όλοι μαζί χάντμπολ και να πούμε ΝΑΙ στον αθλητισμό ….!!!

Ώρα Έναρξης : 10:00  -  Από 6 ετών και άνω -  Τηλ. Επικοινωνίας 6979415281 Μιχαλάκης Κων/νος

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ