Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Επιστροφή των Βασιλάτικων, ευχαριστήριο στον Αστέρα

ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ – ΑΟ ΒΑΣΙΛΑΤΙΚΑ
05 Οκτωβρίου 2022 / 15:44
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο ΑΟ Βασιλάτικα, μετά από πολλά χρόνια πέρσι δεν πήρε μέρος στο πρωτάθλημα και είναι λογικό.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο ΑΟ Βασιλάτικα, μετά από πολλά χρόνια πέρσι δεν πήρε μέρος στο πρωτάθλημα και είναι λογικό. Ένα μικρό χωρίο 200 κατοίκων δεν είναι εύκολο να συντηρεί μια ομάδα, έστω και αν προσπαθεί να περιορίσει τα έξοδα στο ελάχιστο. Όμως υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που πολλά χρόνια τώρα είναι δίπλα στην ομάδα, είναι κομμάτι της οικογένειάς τους και έβαλαν πλάτη ώστε η ομάδα τη φετινή σεζόν να πάριε μέρος. Η επιστροφή αρκετά δύσκολη, αφού θα πρέπει να μαζέψεις 25 ποδοσφαιριστές, θέλεις προπονητή κλπ για να προχωρήσεις, αλλά τα Βασιλάτικα είναι έτοιμα.

Στη προσπάθειά τους αυτή, η ομάδα του Πετριτή φρόντισε να βοηθήσει και παραχώρησε κάποιους νεαρούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν είναι έτοιμοι για την Γ΄ Εθνική, θα πάρουν παιγνίδια με τα Βασιλάτικα, τα οποία δημόσια ευχαρίστησαν τον Αστέρα.

 

Η ανακοίνωση

Το σωματείο μας Αθλητικός Όμιλος Βασιλάτικα θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια το σωματείο Α.Ο. Αστέρας Πετριτή για την παραχώρηση στο σωματείο μας αρκετών νεαρών ποδοσφαιριστών που προέρχονται από την ακαδημία του, καθώς επίσης την χρήση των αποδυτηρίων και εγκαταστάσεων του γηπέδου. Μια συνεργασία των δύο σωματείων που σκοπό έχει τα νέα παιδιά της ευρύτερης περιοχής που προς το παρόν δεν μπορούν να ακολουθήσουν τους ρυθμούς του Αστέρα στην Γ' Εθνική κατηγορία να έχουν την δυνατότητα να μείνουν κοντά στον αθλητισμό και να συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ. Κέρκυρας.

 

Πολλές αλήθειες γράφει μια ανάρτηση ο Φώτης Βλαχόπουλος, ενός από τα στηρίγματα (επί χρόνια) των Βασιλάτικων, αναφερόμενος στις μικρές επιχειρήσεις του τόπου μας οι οποίες όντως στηρίζουν τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, σε αντίθεση με τα μεγάλα μάρκετ, τις μεγάλες επώνυμες επιχειρήσεις, που σε εξαιρετικές μόνο περιπτώσεις το κάνουν. Εμείς στεκόμαστε σε όσα γράφει και συμφωνούμε απόλυτα, γιατί είναι τόσο αληθινά και απεικονίζει την πραγματικότητα.

 

Η ανάρτηση-προτροπή του Φ. Βλαχόπουλου 

Είναι πολύ σημαντικό να στηρίζουμε τις επιχειρήσεις του τόπου μας. Τα χρήματα μένουν στην τοπική κοινωνία. Το mini market, το κρεοπωλείο, το μανάβικο την ταβέρνα τον φούρνο το βιβλιοπωλείο κ.τ.λ. της γειτονιάς μας, του χωριού μας. Αυτές οι μικρές επιχειρήσεις με την σειρά τους είναι που ανταποδίδουν με χορηγίες και στηρίζουν τους αθλητικούς & πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής μας.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια