Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο ΝΑΟΚ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα optimist U16

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ - ΝΑΟΚ
05 Οκτωβρίου 2022 / 15:38
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα optimist για παιδιά κάτω των 16 ετών (U16) παίρνει μέρος ο ΝΑΟΚ, με έξι αθλητές και αθλήτριες.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα optimist για παιδιά κάτω των 16 ετών (U16) παίρνει μέρος  ο ΝΑΟΚ, με έξι αθλητές και αθλήτριες. Η προσπάθεια και η σωστή δουλειά που γίνεται ώστε να ανεβάσει ακόμα περισσότερο το επίπεδο της Ιστιοπλοΐας στον Όμιλο έχει οδηγήσει πολλά παιδιά στις τάξεις του. Έτσι υπάρχει η δυνατότητα να πάρει μέρος με μια ικανοποιητική αποστολή έξι ατόμων σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας, όχι απλά για διάκριση, αλλά και για εμπειρίες των παιδιών, τα οποία άλλωστε ηλικιακά είναι πολύ μικρότερα. Μια προσπάθεια αξιέπαινη που σίγουρα θα φέρει ακόμη καλύτερες μέρες και στο τμήμα ιστιοπλοΐας του Ομίλου. 

 

Το δελτίο τύπου:

Αναχώρησε σήμερα, Τετάρτη 5/10 η αποστολή του ΝΑΟΚ για να λάβει μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σκαφών optimist για αθλητές κάτω των 16 ετών. Τον αγώνα διοργανώνει η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία και θα διεξαχθεί στην περιοχή του φαληρικού όρμου από 5-9/10/2022.

Η ομάδα του ΝΑΟΚ αποτελείται από 6 αθλητές και αθλήτριες ηλικίας κάτω των 14 ετών. Μια ομάδα με πολύ μέλλον!

Τους συνοδεύει ο προπονητής τους Ευγένιος Γιούργας.

Τους ευχόμαστε ούριους ανέμους και να χαρούν τον αγώνα τους!

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια