Ο ΝΑΟΚ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα optimist U16

Ο ΝΑΟΚ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα optimist U16

ΦΩΤΟ@ΝΑΟΚ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα optimist για παιδιά κάτω των 16 ετών (U16) παίρνει μέρος ο ΝΑΟΚ, με έξι αθλητές και αθλήτριες.

05
Οκτωβρίου / 2022

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα optimist για παιδιά κάτω των 16 ετών (U16) παίρνει μέρος  ο ΝΑΟΚ, με έξι αθλητές και αθλήτριες. Η προσπάθεια και η σωστή δουλειά που γίνεται ώστε να ανεβάσει ακόμα περισσότερο το επίπεδο της Ιστιοπλοΐας στον Όμιλο έχει οδηγήσει πολλά παιδιά στις τάξεις του. Έτσι υπάρχει η δυνατότητα να πάρει μέρος με μια ικανοποιητική αποστολή έξι ατόμων σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας, όχι απλά για διάκριση, αλλά και για εμπειρίες των παιδιών, τα οποία άλλωστε ηλικιακά είναι πολύ μικρότερα. Μια προσπάθεια αξιέπαινη που σίγουρα θα φέρει ακόμη καλύτερες μέρες και στο τμήμα ιστιοπλοΐας του Ομίλου. 

 

Το δελτίο τύπου:

Αναχώρησε σήμερα, Τετάρτη 5/10 η αποστολή του ΝΑΟΚ για να λάβει μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σκαφών optimist για αθλητές κάτω των 16 ετών. Τον αγώνα διοργανώνει η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία και θα διεξαχθεί στην περιοχή του φαληρικού όρμου από 5-9/10/2022.

Η ομάδα του ΝΑΟΚ αποτελείται από 6 αθλητές και αθλήτριες ηλικίας κάτω των 14 ετών. Μια ομάδα με πολύ μέλλον!

Τους συνοδεύει ο προπονητής τους Ευγένιος Γιούργας.

Τους ευχόμαστε ούριους ανέμους και να χαρούν τον αγώνα τους!

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ