Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εκλογές για την Αναγέννηση Περιβολίου την Κυριακή

ΕΠΣΚ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ
05 Οκτωβρίου 2022 / 15:34
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ένα πολύ νοικοκυρεμένο σωματείο είναι η Αναγέννηση Περιβολίου η οποία έχει αδικηθεί τα τελευταία χρόνια, αφού το γήπεδό της έχει πολλά προβλήματα, χωρίς όμως να λύνονται.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ένα πολύ νοικοκυρεμένο σωματείο είναι η Αναγέννηση Περιβολίου η οποία έχει αδικηθεί τα τελευταία χρόνια, αφού το γήπεδό της έχει πολλά προβλήματα, χωρίς όμως να λύνονται. Ιδιαίτερα το θέμα του συνθετικού χλοοτάπητα, πρέπει να λυθεί, αξίζει για το σωματείο και όσα χρησιμοποιούν το γήπεδο, να αλλαχθεί για να έχουν ανθρώπινες συνθήκες προπόνησης και αγώνων και να μην κινδυνεύουν από τραυματισμούς οι ποδοσφαιριστές.

Η Αναγέννηση που πολλά συνεχόμενα χρόνια τώρα συμμετέχει στην κορυφαία τοπική κατηγορία, την ερχόμενη Κυριακή 9 Οκτωβρίου κάνει εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ., αφού λήγει η θητεία του. Μια διαδικασία που θα φέρει ένα νέο Συμβούλιο να αναλαμβάνει σε μια ξεχωριστή αγωνιστική σεζόν, όπως είναι η φετινή.

 

Η ανακοίνωση

Πραγματοποιήθηκε (2/10/2022) η προγραμματισμένη γενική συνέλευση του συλλόγου μας με θέμα την διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου και τον ορισμό εφορευτικής επιτροπής.

Ορίστηκε ως ημερομηνία των εκλογών η Κυριακή 09 Οκτωβρίου και ώρα 11 το πρωί στο γραφείο του συλλόγου. Οι υποψηφιότητες πρέπει να έχουν κατατεθεί στην εφορευτική μέχρι και την Παρασκευή 07 Οκτωβρίου 00:00.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια