Εκλογές για την Αναγέννηση Περιβολίου την Κυριακή

Εκλογές για την Αναγέννηση Περιβολίου την Κυριακή

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ένα πολύ νοικοκυρεμένο σωματείο είναι η Αναγέννηση Περιβολίου η οποία έχει αδικηθεί τα τελευταία χρόνια, αφού το γήπεδό της έχει πολλά προβλήματα, χωρίς όμως να λύνονται.

05
Οκτωβρίου / 2022

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ένα πολύ νοικοκυρεμένο σωματείο είναι η Αναγέννηση Περιβολίου η οποία έχει αδικηθεί τα τελευταία χρόνια, αφού το γήπεδό της έχει πολλά προβλήματα, χωρίς όμως να λύνονται. Ιδιαίτερα το θέμα του συνθετικού χλοοτάπητα, πρέπει να λυθεί, αξίζει για το σωματείο και όσα χρησιμοποιούν το γήπεδο, να αλλαχθεί για να έχουν ανθρώπινες συνθήκες προπόνησης και αγώνων και να μην κινδυνεύουν από τραυματισμούς οι ποδοσφαιριστές.

Η Αναγέννηση που πολλά συνεχόμενα χρόνια τώρα συμμετέχει στην κορυφαία τοπική κατηγορία, την ερχόμενη Κυριακή 9 Οκτωβρίου κάνει εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ., αφού λήγει η θητεία του. Μια διαδικασία που θα φέρει ένα νέο Συμβούλιο να αναλαμβάνει σε μια ξεχωριστή αγωνιστική σεζόν, όπως είναι η φετινή.

 

Η ανακοίνωση

Πραγματοποιήθηκε (2/10/2022) η προγραμματισμένη γενική συνέλευση του συλλόγου μας με θέμα την διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου και τον ορισμό εφορευτικής επιτροπής.

Ορίστηκε ως ημερομηνία των εκλογών η Κυριακή 09 Οκτωβρίου και ώρα 11 το πρωί στο γραφείο του συλλόγου. Οι υποψηφιότητες πρέπει να έχουν κατατεθεί στην εφορευτική μέχρι και την Παρασκευή 07 Οκτωβρίου 00:00.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ