Η Ε. Κωστελέτου 3η στον διασυλλογικό αγώνα «Νηρίκος»

Η Ε. Κωστελέτου 3η στον διασυλλογικό αγώνα «Νηρίκος»

ΦΩΤΟ@ΝΑΟΚ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το τμήμα Ιστιοπλοΐας του ΝΑΟΚ κάνει τη δική του προσπάθεια με πολλά νέα παιδιά να βρίσκονται στις τάξεις του και με την σωστή δουλειά έρχονται και οι διακρίσεις.

04
Οκτωβρίου / 2022

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το τμήμα Ιστιοπλοΐας του ΝΑΟΚ κάνει τη δική του προσπάθεια με πολλά νέα παιδιά να βρίσκονται στις τάξεις του και με την σωστή δουλειά έρχονται και οι διακρίσεις. Τελευταία η 3η θέση της Ελιάνας Κωστελέτου σε αγώνες στη Λευκάδα, σε προπονητικό camp που έγινε με την παρουσία ενός από τους κορυφαίους Έλληνες ιστιοπλόους όλων των εποχών (ίσως ο κορυφαίος) του Ολυμπιονίκη Τ. Μπουντούρη.

 

Η ανακοίνωση

 

Ο Ναυτικός Όμιλος Λευκάδας διοργάνωσε προπονητικό camp με τον ολυμπιονίκη Τάσο Μπουντούρη, καθώς και τον ετήσιο διασυλλογικό αγώνα ΝΗΡΙΚΟΣ από 29/09 έως 2/10/22 στη θαλάσσια περιοχή Porto Ligia. Ο ΝΑΟΚ συμμετείχε με 12 αθλητές, 3 στην κατηγορία ILCA 4 και 9 στην κατηγορία optimist.

Συγχαρητήρια στην Ελιάνα Κωστελέτου για την τρίτη θέση που έφερε στην κατηγορία κοριτσιών ILCA 4 και συγχαρητήρια σε όλους μας τους αθλητές για τη συμμετοχή και την προσπάθεια!

Ευχαριστούμε τον Ναυτικό Όμιλο Λευκάδας για την διοργάνωση!

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ