Πέμπτη 18.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η Ε. Κωστελέτου 3η στον διασυλλογικό αγώνα «Νηρίκος»

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ - ΝΑΟΚ
04 Οκτωβρίου 2022 / 16:20
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το τμήμα Ιστιοπλοΐας του ΝΑΟΚ κάνει τη δική του προσπάθεια με πολλά νέα παιδιά να βρίσκονται στις τάξεις του και με την σωστή δουλειά έρχονται και οι διακρίσεις.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το τμήμα Ιστιοπλοΐας του ΝΑΟΚ κάνει τη δική του προσπάθεια με πολλά νέα παιδιά να βρίσκονται στις τάξεις του και με την σωστή δουλειά έρχονται και οι διακρίσεις. Τελευταία η 3η θέση της Ελιάνας Κωστελέτου σε αγώνες στη Λευκάδα, σε προπονητικό camp που έγινε με την παρουσία ενός από τους κορυφαίους Έλληνες ιστιοπλόους όλων των εποχών (ίσως ο κορυφαίος) του Ολυμπιονίκη Τ. Μπουντούρη.

 

Η ανακοίνωση

 

Ο Ναυτικός Όμιλος Λευκάδας διοργάνωσε προπονητικό camp με τον ολυμπιονίκη Τάσο Μπουντούρη, καθώς και τον ετήσιο διασυλλογικό αγώνα ΝΗΡΙΚΟΣ από 29/09 έως 2/10/22 στη θαλάσσια περιοχή Porto Ligia. Ο ΝΑΟΚ συμμετείχε με 12 αθλητές, 3 στην κατηγορία ILCA 4 και 9 στην κατηγορία optimist.

Συγχαρητήρια στην Ελιάνα Κωστελέτου για την τρίτη θέση που έφερε στην κατηγορία κοριτσιών ILCA 4 και συγχαρητήρια σε όλους μας τους αθλητές για τη συμμετοχή και την προσπάθεια!

Ευχαριστούμε τον Ναυτικό Όμιλο Λευκάδας για την διοργάνωση!

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια