Τρίτη 23.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συμπληρωματική προκήρυξη για το «Σταύρος Σαββανής» 2022-2023

ΕΠΣΚ –ΚΥΠΕΛΛΟ - ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
04 Οκτωβρίου 2022 / 16:17
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η ΕΠΣΚ πριν την κλήρωση της 2ης φάσης του κυπέλου ενημέρωσε τις 14 ομάδες που είχαν προκριθεί για διαδικαστικές λεπτομέρειες του κυπέλλου, με την πιο σημαντική ότι οι αγώνες πλέον θα είναι διπλοί και δεν θα μετράει το εκτός έδρας γκολ.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η ΕΠΣΚ πριν την κλήρωση της 2ης φάσης του κυπέλου ενημέρωσε τις 14 ομάδες που είχαν προκριθεί για διαδικαστικές λεπτομέρειες του κυπέλλου, με την πιο σημαντική ότι οι αγώνες πλέον θα είναι διπλοί και δεν θα μετράει το εκτός έδρας γκολ.

 

Το δελτίο τύπου

 

Σας γνωστοποιούμε την συμπλήρωση του άρθρου 2 της προκήρυξης του Κυπέλλου ερασιτεχνών «Σταύρος Σαββανής» 2022-2023 για ενημέρωσή σας.

Όλοι οι αγώνες του Κυπέλλου σε όλες τις φάσεις θα είναι διπλοί αγώνες, και δεν θα μετράνε τα εκτός έδρας τέρματα, και θα ακολουθείτε η διαδικασία της παράτασης και πέναλτι.

Μετά και την ολοκλήρωση των αγώνων της πρώτης φάσης, οι ομάδες που θα παραμείνουν στον θεσμό είναι δεκατέσσερις (14), και θα σχηματιστούν δυο(2) όμιλοι με γεωγραφικά κριτήρια που θα αποτελούνται από επτά (7) ομάδες.  Κατά την κλήρωση της δεύτερης φάσης θα σχηματιστούν τρία(3) ζευγάρια που θα αγωνιστούν σε διπλούς αγώνες μεταξύ τους, και μία (1)ομάδα που θα περάσει στην επόμενη φάση άνευ αγώνα, και θα μείνουν στην συνέχεια τέσσερις (4) ομάδες από κάθε όμιλο.

Στην τρίτη φάση του Κυπέλλου (Προημιτελική),  θα γίνει ένας όμιλος  των οκτώ (8) ομάδων και μετά την κλήρωση θα σχηματιστούν τέσσερα (4) ζευγάρια.

Στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου μετά από κλήρωση θα σχηματιστούν δύο (2) ζευγάρια, και οι νικητές των μεταξύ αυτών αγώνων θα συμμετάσχουν στον Τελικό του Κυπέλλου.

Οι αγώνες της προημιτελικής και ημιτελικής φάσης θα είναι διπλοί, με γηπεδούχο στον πρώτο αγώνα αυτόν που θα προκύψει από την κλήρωση. Σε περίπτωση ισοπαλίας και στους δυο αγώνες (δεν μετράνε τα εκτός έδρας τέρματα), θα διεξαχθεί η διαδικασία της παράτασης και πέναλτι.

Ο αγώνας του Τελικού θα διεξαχθεί σε ουδέτερο γήπεδο με απόφαση της Επιτροπής Κυπέλλου.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια