Τρίτη 19.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κολύμπησαν Κέρκυρα - Αλβανία για φιλανθρωπικούς σκοπούς

Κολυμβητικός Αγώνας
03 Οκτωβρίου 2022 / 10:11

Κολυμβητική Δράση για Φιλανθρωπικούς Σκοπούς στον Δήμο Βόρειας Κέρκυρας (Άγιο Στέφανο Σινιών)

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022 κολυμβητική δράση στο Βόρειο Στενό Κέρκυρας με την υποστήριξη του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας, του Κεντρικού Λιμεναρχείου Κέρκυρας και της εταιρείας «Φίλιππος Σκάφη Αναψυχής».

Στην δράση, η οποία είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, συμμετείχαν 13 κολυμβητές οι οποίοι ξεκίνησαν από τον Άγιο Στέφανο Σινιών με προορισμό το Εξαμίλι Αγίων Σαράντα Αλβανίας.

Ο Δήμος Βόρειας Κέρκυρας, πάντα αρωγός στις αθλητικές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στην επικράτεια του και με πρώτο μέλημα την ασφάλεια των διαγωνιζομένων υποστήριξε την δράση.

Τους κολυμβητές συνόδευσε στον ευγενή αγώνα τους κλιμάκιο του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας με επικεφαλής τον Δήμαρχο  Γεώργιο Μαχειμάρη, την Αντιδήμαρχο Σπυριδούλα Κόκκαλη και στελέχη της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου με το διασωστικό - πυροσβεστικό σκάφος της Πολιτικής Προστασίας Βόρειας Κέρκυρας.

Σημαντική και καθοριστική  ήταν  η συμβολή του Κεντρικού Λιμεναρχείου Κέρκυρας παρά τις αυξημένες υποχρεώσεις του. Η Δημοτική Αρχή Βόρειας Κέρκυρας εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια προς τους διοργανωτές, τους συμμετέχοντες και όλους όσους συνέβαλαν στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της δράσης (Κ/Λ Κέρκυρας//Λιμεναρχείο Αλβανίας).