Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εγκαινιάσθηκε επίσημα το ΚΕΘΕΑ Κέρκυρας

ΚΕΘΕΑ
01 Οκτωβρίου 2022 / 18:51

Τα εγκαίνια έγιναν παρουσία του Πρόεδρου του ΚΕΘΕΑ κ. Λιάπη και μελών του Δ.Σ., του Εθνικού Συντονιστή κ. Κουιμτζίδη, της Δημάρχου Κεντρικής Κέρκυρας κ. Μερόπης Υδραίου και μελών της Αυτοδιοίκησης.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Παρασκευής 30 Οκτωβρίου τα επίσημα εγκαίνια του ΚΕΘΕΑ-Πολυδύναμου Κέντρου Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων Κέρκυρας, παρουσία του Πρόεδρου του ΚΕΘΕΑ κ. Λιάπη και μελών του Δ.Σ., του Εθνικού Συντονιστή κ. Κουιμτζίδη, της Δημάρχου Κεντρικής Κέρκυρας κ. Μερόπης Υδραίου και μελών της Αυτοδιοίκησης.

Σε ανάρτησή της στην προσωπική της σελίδα στο FB, η Αντιπεριφερειάρχης,  Μελίτα Ανδριώτη δηλώνει τα εξής:
«Η παρουσία της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στην σημερινή εκδήλωση δεν αφορά απλά το κόψιμο της κορδέλας σε ένα χώρο που ήδη λειτουργεί και προσφέρει τις Υπηρεσίες του στο κοινωνικό σύνολο. Σηματοδοτεί ότι είμαστε δίπλα στους συνανθρώπους, που δίνουν τον αγώνα τους και όλες τις οικογένειες που στέκονται κοντά τους. Και βέβαια στους ανθρώπους του ΚΕΘΕΑ για την βοήθεια  και την προσφορά που παρέχουν
.
Η βούληση της Περιφέρειας να είναι αρωγός και συνοδοιπόρος της δομής δεν σταματάει στην τρέχουσα χρηματοδότηση συνολικού ποσού ευρώ 696.580 (που αφορά το Πολυδύναμο Κέντρο Άμεσης Πρόσβασης με έδρα την Κέρκυρα ποσού ευρώ 338.690 και την Κινητή Μονάδα ΚΕΘΕΑ με έδρα την Κεφαλονιά ποσού ευρώ 357.890 τα οποία εντάχθηκαν στο ΕΣΠΑ τον Απρίλιο του 2020).

Οι προσπάθειες της Περιφερειάρχου κ. Κράτσα συνεχίζονται προκειμένου το έργο να συνεχιστεί και να ενταχθεί στο Περιφερειακό Πρόγραμμα 2021 - 2027 και νέα χρηματοδότηση».