Πέμπτη 18.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Έξι ομάδες «παίζουν» για τον Κωνσταντίνο

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ
30 Σεπτεμβρίου 2022 / 16:32
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Είναι γνωστό το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο 17χρονος Κωνσταντίνος Τσικρικώνης και βρίσκεται στην Αθήνα για θεραπεία (ήδη του έχουν κάνει δυο χειρουργικές επεμβάσεις).

ΚΕΡΚΥΡΑ. Είναι γνωστό το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο 17χρονος Κωνσταντίνος Τσικρικώνης και βρίσκεται στην Αθήνα για θεραπεία (ήδη του έχουν κάνει δυο χειρουργικές επεμβάσεις). Οι προσπάθειες των γιατρών είναι μεγάλες, ενώ η οικογένειά του, έχει εγκαταλείψει την Κέρκυρα για να είναι δίπλα στο παιδί. Αυτό δημιουργεί εκτός των άλλων και τεράστιο (αδιέξοδο) οικονομικό πρόβλημα, με τους συμπολίτες μας με διάφορους τρόπους να προσπαθούν από το υστέρημα τους να βοηθήσουν, αφού δυστυχώς η πολιτεία σε όλες αυτές τις περιπτώσεις δεν καλύπτει το κόστος.

Στο γήπεδο της ΕΠΣΚ στο Κανόνι (Αθλητικό κέντρο Σφακιανάκης) θα γίνει το Σάββατο 1 Οκτώβρη ένα ακόμη φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου για να μαζευτούν χρήματα και να αποσταλούν για την θεραπεία του Κωνσταντίνου. Έξι ομάδες δήλωσαν παρούσες και θα είναι εκεί να παίξουν συμβολικά, για να στηρίξουν την οικογένεια.

Ο Αστέρας Πετριτή, η ΑΕ Κανονιού (Σχολή Ολυμπιακού), ο ΟΦΑΜ, ο ΠΑΟ Σφακιανάκης, η Ομόνοια και οι Φοίνικες θα δώσουν το παρόν, με τον κόσμο που θα πάει να ενισχύσει με όποιο ποσό θέλει αυτή την προσπάθεια. Υπάρχει ενημέρωση για όλα αυτά που αναφέρει:   

«Με το παρόν σας ενημερώνουμε πως στο Αθλητικό Κέντρο Κανονίου το Σάββατο 01.10.2022 και ώρα από 16:00 έως 21:00, θα διοργανωθεί τουρνουά ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΣΤΗΡΙΞΗΣ για τον συμπολίτη μας ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΤΣΙΚΡΙΚΩΝΗ που αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα υγείας, με τη συμμετοχή έξι(6) ομάδων (ΑΕ ΚΑΝΟΝΙΟΥ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ – ΟΜΟΝΟΙΑ – ΟΦΑΜ – Π.Α.Ο. ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ – ΦΟΙΝΙΚΕΣ).

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων του τουρνουά:

14:30 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ16(2007-2008) - Α.Ο ΦΟΙΝΙΚΕΣ Κ16

16:00 ΦΟΙΝΙΚΕΣ – OMONOIA

16:45 ΦΟΙΝΙΚΕΣ – ΠΑΟ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ

17:30 ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ – ΟΜΟΝΟΙΑ

18:15 ΠΑΟ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ – ΟΦΑΜ

19:00 ΟΦΑΜ – ΑΣΤΕΡΑ ΠΕΤΡΙΤΗ

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ

 (Στο χώρο του κυλικείου θα βρίσκεται κουμπαράς για την συνεισφορά σας)

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!!!».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια