Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σε εκλογές για νέο Δ.Σ. προχωράει ο Γ.Σ. Κέρκυρας 2018

ΣΤΙΒΟΣ – ΓΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
29 Σεπτεμβρίου 2022 / 15:41
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Γ.Σ. Κέρκυρας συμπληρώνει τέσσερα χρόνια ζωής και έχει πετύχει μεγάλες διακρίσεις στο στίβο, έχει για νέο σωματείο αλματώδη άνοδο.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Γ.Σ. Κέρκυρας συμπληρώνει τέσσερα χρόνια ζωής και έχει πετύχει μεγάλες διακρίσεις στο στίβο, έχει για νέο σωματείο αλματώδη άνοδο. Αυτό σε μεγάλο μέρος είναι αποτέλεσμα των πρωτεργατών της δημιουργίας του κ.κ. Κ. Γκασιάλη και κ. Ν. Μόσοχυ, οι οποίοι με προσφορά πάνω από 50 χρόνια στο στίβο, σπουδαίοι αθλητές της Εθνικής μας ομάδας και εξαιρετικοί παιδαγωγοί και προπονητές, έχουν βάλει τη δική τους σφραγίδα  στην πορεία αυτού του σωματείου.

Σε εκλογές ανάδειξης νέου Δ.Σ. προχωράει ο Σύλλογος, σε μια Γ.Σ. που έχει εξαγγείλει για 10 Οκτώβρη, παράλληλα με απολογισμό Διοικητικό και οικονομικό. Καλεί έτσι τα μέλη του να παρευρεθούν στο Δημ. Θέατρο όπου και θα λάβει χώρα η Γ.Σ.

 

Η πρόσκληση του Γ.Σ. Κέρκυρας

Προς: Όλα τα μέλη του Σωματείου με την επωνυμία «Γ. Σ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ 2018»

ΘΕΜΑ:  Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου με την επωνυμία «ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 2018»

Συγκαλεί

Γενική Συνέλευση των μελών του Σωματείου, η οποία θα λάβει χώρα στις 10/10/2022, ημέρα Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας, με ώρα έναρξης την 13:00.

Τα θέματα της Ημερησίας Διάταξης είναι τα παρακάτω:

  1. Εκλογή Προεδρείου και Εφορευτικής Επιτροπής Γενικής Συνέλευσης.
  2. Έκθεση πεπραγμένων Διοικητικού Συμβουλίου 2020-2022 – Έγκριση & Απαλλαγή της Διοίκησης.
  3. Οικονομικός & Ταμειακός απολογισμός εσόδων/εξόδων - Έγκριση Έκθεσης Οικονομικής Διαχείρισης Εξελεγκτικής Επιτροπής.
  4. Έγκριση – τροποποίηση προϋπολογισμού νέας περιόδου.
  5. Διενέργεια αρχαιρεσιών για την εκλογή νέων μελών Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Η Γενική Συνέλευση θα βρίσκεται σε απαρτία εφόσον παρίσταται τουλάχιστον το ½  των μελών που έχουν δικαίωμα ψήφου, και που έχουν, επίσης, εκπληρώσει όλες τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς το σωματείο.

Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το Διοικητικό Συμβούλιο ή την Εξελεγκτική Επιτροπή του Συλλόγου μπορούν να καταθέσουν σχετική αίτηση υποψηφιότητας και να την υποβάλλουν προς το Δ.Σ. το αργότερο επτά (7) ημέρες πριν από την ημερομηνία διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης (τηλ επικοινωνίας: 6948007704, Αλίκη Παγιατάκη). 

Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την ίδια ημέρα, στον ίδιο χώρο, με τα ίδια θέματα ημερησίας διάταξης και ώρα έναρξης την 18:00 (Διενέργεια αρχαιρεσιών από 18:30 έως 20:30).  

Το Δ.Σ. του Σωματείου

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια