Τετάρτη 27.09.2023 ΚΕΡΚΥΡΑ

ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ Κέρκυρας: Ανύπαρκτη και απροετοίμαστη η Περιφέρεια για την κακοκαιρία

κακοκαιρία
28 Σεπτεμβρίου 2022 / 11:01

Ανακοίνωση της Δ.Ο ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας για την κακοκαιρία BOGDAN:

Με νωπές ακόμα τις μνήμες από τις καταστροφικές συνέπειες του Μπαλου η Κα Κρατσα και οι συνεργάτες, στο μήνυμα της Πολιτικής Προστασίας για ενδεχόμενη κακοκαιρία βρήκαν αφορμή και με μία ανακοίνωση προχθες το μεσημέρι, έκλεισαν τα σχολεία για να προστατέψουν τους μαθητές από επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα.

Άραγε κ. Ζορμπά αργά τον είδατε το καιρό;
 
Η αλήθεια όμως είναι ότι «κρύφτηκε» πίσω από το μήνυμα της Πολιτικής Προστασίας προκειμένου να μην φανεί για άλλη μια φορά η ανικανότητα και η παντελής έλλειψη προετοιμασίας της ώστε να είναι σε θέση να διαχειριστεί τέτοιες καταστάσεις.
 
Μία ανάγνωση άλλωστε στα δελτία τύπου του κ. Χαριτου, υποψηφίου για την προεδρία της ΔΕΕΠ, αλλά και του πρώην Αντιπεριφερειαρχη σας κ. Κουρη (από αλλού περιμέναμε την παραίτηση και από αλλού μας ήρθε!) αρκεί για να καταλάβει κάποιος την ανυπαρξία σας και την αποτυχία σας ως Περιφερειακή Αρχή.
 
κ. Κρατσα αν υπάρχει κάτι από το οποίο  πρέπει να προστατευτεί ο λαός της Κέρκυρας αυτό δεν είναι τα ακραία καιρικά φαινόμενα, αλλά από εσάς και την παρουσία σας στη θέση της Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων.

Μην θεωρείτε την σιωπή μας ως αδυναμία.
Γραφείο Τύπου 
Δ.Ο. Κεντρικής Κέρκυρας κ Διαποντίων Νήσων ΠΑ.ΣΟ.Κ. / Κιν.Αλ.