Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Με τέσσερις αγώνες ολοκληρώνεται η α΄ φάση

ΕΠΣΚ – ΚΥΠΕΛΛΟ
27 Σεπτεμβρίου 2022 / 16:04
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ολοκληρώνεται την Τετάρτη 28 Σεπτέμβρη η πρώτη φάση των αγώνων κυπέλλου της ΕΠΣΚ με τη διεξαγωγή τεσσάρων αγώνων.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ολοκληρώνεται την Τετάρτη 28 Σεπτέμβρη η πρώτη φάση των αγώνων κυπέλλου της ΕΠΣΚ με τη διεξαγωγή τεσσάρων αγώνων. Ένα μόνο ματς είναι ανάμεσα σε ομάδες της Α΄ κατηγορίας και θα γίνει στο γήπεδο της ΕΠΣΚ, εκεί ο ΠΑΟ Κορακιάνας θα αντιμετωπίσει την Ολυμπιάδα Καρουσάδων. Από τα άλλα ματς ξεχωρίζουμε αυτό ανάμεσα σε ΑΕ Φαιάκων και ΑΟ Κάβος επειδή ΔΕΝ υπάρχει γήπεδο του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας να διεξαχθεί και ορίστηκε να γίνει (αντί στο Σκριπερό) στις Νυμφές. Αντιλαμβάνεται κανείς την ταλαιπωρία και των δυο ομάδων, κυρίως όμως του Κάβου που θα χρειαστεί μιάμιση ώρα ταξιδιού για να φτάσει στο γήπεδο.  Βέβαια η Δημοτική αρχή και ο ΣΥΠΑΠ κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου. Να τονίσουμε ότι η ώρα έναρξης είναι κάπως αργά για αγώνα κυπέλλου, γιατί αν χρειαστεί να πάει ματς στην παράταση και στα πέναλτι, πιθανόν λόγω σκότους να μην ολοκληρωθεί.

 

Το πρόγραμμα των αγώνων

 

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022 ώρα 17.00

Γηπ. ΕΠΣ Κέρκυρας: ΠΑΟ Κορακιάνας – Ολυμπιάδα Καρουσάδων

Γηπ.  Ολύμπου:  ΑΟ Φοίνικες – Οδυσσέας Αυλιωτών

Γηπ. Νυμφών: ΑΕ Φαιάκων –  ΑΟ Κάβος

Γηπ. Αυλιωτών: Εθνικός Περουλάδων – Αχιλλέας Νυμφών

 

Τα ματς είναι μονά, οπότε σε περίπτωση που στην κανονική διάρκεια του ματς δεν έχουμε νικητή θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση  και αν χρειαστεί θα πάμε στην διαδικασία των πέναλτι.

Ήδη έχουν περάσει στην επόμενη φάση ΑΕ Λευκίμμης, Αστέρας Πετριτή, Όλυμπος, ΑΟ Κέρκυρα, Παξοί, Αναγέννηση Περιβολίου, Κεραυνός Αγ. Νικολάου, ΑΕ Κανονιού και η Βολίδα χωρίς αγώνα.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια