Με τέσσερις αγώνες ολοκληρώνεται η α΄ φάση

Με τέσσερις αγώνες ολοκληρώνεται η α΄ φάση

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ολοκληρώνεται την Τετάρτη 28 Σεπτέμβρη η πρώτη φάση των αγώνων κυπέλλου της ΕΠΣΚ με τη διεξαγωγή τεσσάρων αγώνων.

27
Σεπτεμβρίου / 2022

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ολοκληρώνεται την Τετάρτη 28 Σεπτέμβρη η πρώτη φάση των αγώνων κυπέλλου της ΕΠΣΚ με τη διεξαγωγή τεσσάρων αγώνων. Ένα μόνο ματς είναι ανάμεσα σε ομάδες της Α΄ κατηγορίας και θα γίνει στο γήπεδο της ΕΠΣΚ, εκεί ο ΠΑΟ Κορακιάνας θα αντιμετωπίσει την Ολυμπιάδα Καρουσάδων. Από τα άλλα ματς ξεχωρίζουμε αυτό ανάμεσα σε ΑΕ Φαιάκων και ΑΟ Κάβος επειδή ΔΕΝ υπάρχει γήπεδο του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας να διεξαχθεί και ορίστηκε να γίνει (αντί στο Σκριπερό) στις Νυμφές. Αντιλαμβάνεται κανείς την ταλαιπωρία και των δυο ομάδων, κυρίως όμως του Κάβου που θα χρειαστεί μιάμιση ώρα ταξιδιού για να φτάσει στο γήπεδο.  Βέβαια η Δημοτική αρχή και ο ΣΥΠΑΠ κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου. Να τονίσουμε ότι η ώρα έναρξης είναι κάπως αργά για αγώνα κυπέλλου, γιατί αν χρειαστεί να πάει ματς στην παράταση και στα πέναλτι, πιθανόν λόγω σκότους να μην ολοκληρωθεί.

 

Το πρόγραμμα των αγώνων

 

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022 ώρα 17.00

Γηπ. ΕΠΣ Κέρκυρας: ΠΑΟ Κορακιάνας – Ολυμπιάδα Καρουσάδων

Γηπ.  Ολύμπου:  ΑΟ Φοίνικες – Οδυσσέας Αυλιωτών

Γηπ. Νυμφών: ΑΕ Φαιάκων –  ΑΟ Κάβος

Γηπ. Αυλιωτών: Εθνικός Περουλάδων – Αχιλλέας Νυμφών

 

Τα ματς είναι μονά, οπότε σε περίπτωση που στην κανονική διάρκεια του ματς δεν έχουμε νικητή θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση  και αν χρειαστεί θα πάμε στην διαδικασία των πέναλτι.

Ήδη έχουν περάσει στην επόμενη φάση ΑΕ Λευκίμμης, Αστέρας Πετριτή, Όλυμπος, ΑΟ Κέρκυρα, Παξοί, Αναγέννηση Περιβολίου, Κεραυνός Αγ. Νικολάου, ΑΕ Κανονιού και η Βολίδα χωρίς αγώνα.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ