Πληρωμές επιδομάτων Σεπτεμβρίου 2022 – πότε θα πληρωθούν

Πληρωμές επιδομάτων Σεπτεμβρίου 2022 – πότε θα πληρωθούν

ΦΩΤΟ@ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ/ΑΡΧΕΙΟΥ

Η καταβολή των επιδομάτων, παροχών, οικονομικών και εισοδηματικών ενισχύσεων του ΟΠΕΚΑ πραγματοποιείται την τελευταία εργάσιμη ημέρα έκαστου μήνα

27
Σεπτεμβρίου / 2022

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, κ. Ανδρέας Σκούπουρας και τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά ενημερώνουν ότι η πληρωμή των επιδομάτων Σεπτεμβρίου 2022 θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022, τελευταία εργάσιμη μέρα του μήνα, ως είθισται.

Θα καταβληθούν από τον Οργανισμό Προνοιακών Επιδομάτων (ΟΠΕΚΑ) στους δικαιούχους τα παρακάτω επιδόματα: Προνοιακά Αναπηρικά και Διατροφικά Επιδόματα, Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα (πρώην ΚΕΑ), Επίδομα Στέγασης, Γέννησης, Στεγαστικής Συνδρομής, Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανασφαλίστων Υπερηλίκων, για εγκεκριμένες αιτήσεις έως την 31η Αυγούστου 2022.

Υπενθυμίζουμε ότι η καταβολή των επιδομάτων, παροχών, οικονομικών και εισοδηματικών ενισχύσεων του ΟΠΕΚΑ πραγματοποιείται την τελευταία εργάσιμη ημέρα έκαστου μήνα.Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα γραφεία του Δήμου:
•             Κέντρο Κοινότητας Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων
                Στ.Δεσύλλα 6, Τηλ.2661045923
•             Παράρτημα Ρομά
                Λιβάδι Ρόπα, Δ.Ε.Παρελίων, Τηλ.2661094347

Το έργο «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων» συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ιόνια Νησιά 2014-2020».