Στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΓΣΕΒΕΕ ο Βασίλης Βασιλάκης

Στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΓΣΕΒΕΕ ο Βασίλης Βασιλάκης

ΦΩΤΟ@ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

"Η εκλογή μου στο νέο διοικητικό συμβούλιο του ανώτατου οργάνου για τους επαγγελματίες, τους βιοτέχνες και τους εμπόρους της χώρας μας, αποτελεί ύψιστη τιμή για μένα".

27
Σεπτεμβρίου / 2022

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ευχαριστήριο μήνυμα στέλνει ο Βασίλης Βασιλάκης προς όλους όσοι των ψήφισαν στις εκλογές της ΓΣΕΒΕΕ. Ο κ. Βασιλάκης εκλέχθηκε στο νέο διοικητικό συμβούλιο.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους αυτούς τους επαγγελματίες  που με τίμησαν με την ψήφο τους στις πρόσφατες εκλογές, στην Γενική Συνέλευση της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος που πραγματοποιήθηκαν στις 24 και 25 Σεπτεμβρίου 2022 στην Αθήνα. 

Η εκλογή μου στο νέο διοικητικό συμβούλιο του ανώτατου οργάνου για τους επαγγελματίες, τους βιοτέχνες και τους εμπόρους της χώρας μας, αποτελεί ύψιστη τιμή για μένα.

Σε τούτα τα νέα μου καθήκοντα, καλούμαι να εκπροσωπήσω επάξια την Κέρκυρα και τους επαγγελματίες της , μεταφέροντας τα αιτήματα, τις ανησυχίες και τις προτάσεις τους στο Δ.Σ. της Συνομοσπονδίας.

Μοναδικός μου στόχος , ένα καλύτερο αύριο για τους επιχειρηματίες του νησιού μας .
Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλω, στον ακούραστο  πρόεδρο Γιώργο Καββαθά, για την εμπιστοσύνη που επέδειξε στο πρόσωπό μου, με την ένταξή μου στο ψηφοδέλτιο που απέσπασε την αποδοχή των μελών της Συνομοσπονδίας».

Με εκτίμηση
Βασιλάκης Βασίλης 

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ