Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο ΠΑΟ Κορακιάνας πρωταθλητής 2022 Β΄ ΕΠΣΚ, 4-3 τον Κρόνο Αργυράδων

ΕΠΣΚ - ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
26 Σεπτεμβρίου 2022 / 16:06
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Οι δυο πρωταθλητές των ομίλων της Β΄ ΕΠΣΚ, ΠΑΟ Κορακιάνας στον 1ο Όμιλο και Κρόνος Αργυράδων στον 2ο Όμιλο, έπαιξαν στο γήπεδο του Ολύμπου την Κυριακή για τον τίτλο του πρωταθλητή της κατηγορίας.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Οι δυο πρωταθλητές των ομίλων της Β΄ ΕΠΣΚ, ΠΑΟ Κορακιάνας στον 1ο Όμιλο και Κρόνος Αργυράδων στον 2ο Όμιλο, έπαιξαν στο γήπεδο του Ολύμπου την Κυριακή για τον τίτλο του πρωταθλητή της κατηγορίας. Μετά από ένα εντυπωσιακό παιγνίδι, πλούσιο σε φάσεις και γκολ, με ανατροπές και με πολύ κόσμο στην εξέδρα, ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη με 4-3 και κατέκτησε τον τίτλο. Μια δίκαιη νίκη αφού η εμπειρία και η ποιότητα πολλών παικτών του ΠΑΟΚ σε ανώτερες κατηγορίες  Γ΄ Εθνική (Πετρόγιαννης Κοιλιάρας, Ανυφαντής, Πάγκαλης, Μεσημέρης, Γκερέκος, Δημητριάδης, Μποζίκης, Κονισπολιάτης) μέτρησε πάρα πολύ.

Στο α΄ μέρος ο ΠΑΟΚ ήταν κυρίαρχος, δημιούργησε πολλές φάσεις και προηγήθηκε 2-0, με γκολ του Κ. Γκερέκου στο 16΄και πλασέ του Πάγκαλη στο 40΄, ενώ είχε δοκάρι ο Κοιλιάρας στο 18΄.  Ο Κρόνος που έπαιξε πολύ κλειστά μείωσε στο με απ΄ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Γραικού.

Στην επανάληψη και μέσα σε τρία λεπτά ο Κρόνος, που μπήκε επιθετικά μπόρεσε να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ. Αρχικά ισοφάρισε με κεφαλιά του Γραικού, μετά από υπέροχη επιθετική προσπάθεια του Κρόνου στο 55΄και στο 58΄ πήρε κεφάλι στο σκορ με ωραίο σουτ από το ύψος της περιοχής του Β. Καρύδη. Όμως έχουμε νέα ανατροπή, από τον ΠΑΟΚ αυτή τη φορά μέσα σε πέντε λεπτά, με τον Δημητριάδη να ισοφαρίζει στο 65΄ μετά από έξοχη ενέργεια του Κοιλιάρα που του έδωσε έτοιμο γκολ,  ενώ ο κορυφαίος παίκτης του αγώνα Δ. Κοιλιάρας στο 70΄με δυνατό βολέ στο Γ της εστίας του Ανδριώτη στο 70΄ διαμόρφωσε το τελικό 4-3. Στο 80΄ο ΠΑΟΚ είχε και δεύτερο δοκάρι με τον Μποζίκη που είχε περάσει σαν αλλαγή.

Διαιτητές: Γιούργας, Μάρτης, Γκιόκας.

ΠΑΟΚ: Κουτζαμάνης, Σκούρας Αλ., Μεσημέρης, Γούναρης, Ανυφαντής, Πετρόγιαννης, Πάγκαλης, Γκερέκος, Σκούρας Σπ., Κοιλιάρας, Δημητριάδης.

Κρόνος: Ανδριώτης, Καλούδης, Γράντος, Γιαννακόπουλος, Λυμπόπουλος, Σαγιάς, Σουλάνης, Κουλούρης, Γραικός, Δαφνής, Καρύδης .  

 

Όλες οι εισπράξεις του ματς πάνε στο ταμείο Αλληλεγγύης της Ένωσης

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια