Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

ΠΑΟΚ εναντίον Κρόνου για την ανάδειξη πρωταθλητή Β΄ ΕΠΣΚ

ΕΠΣΚ – ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
23 Σεπτεμβρίου 2022 / 18:02
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το πρωτάθλημα της περασμένης σεζόν στην Β΄ κατηγορία (ήταν Α΄ πέρσι, αφού υπήρχε και Α1) έγινε σε δυο ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια και τον τίτλο στο Βορρά κατέκτησε ο ΠΑΟ Κορακιάνας, ενώ στο Νότο ο Κρόνος Αργυράδων.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το πρωτάθλημα της περασμένης σεζόν στην Β΄ κατηγορία (ήταν Α΄ πέρσι, αφού υπήρχε και Α1) έγινε σε δυο ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια και τον τίτλο στο Βορρά κατέκτησε ο ΠΑΟ Κορακιάνας, ενώ στο Νότο ο Κρόνος Αργυράδων. Η Ένωση σωστά οργανώνει αγώνα για τον πρωταθλητή της κατηγορίας ο οποίος θα γίνει στο γήπεδο του Ολύμπου την Κυριακή 25 Σεπτέμβρη και θα ξεκινήσει στις 18.00.

Σε περίπτωση που δεν θα υπάρξει νικητής θα έχουμε παράταση και αν χρειαστεί και την διαδικασία των πέναλτι. Στο ματς αυτό η ΕΔ/ΕΠΣΚ όρισε διαιτητές τους Γιούργα, Μάρτη, Γκιόκα.

Να σημειώσουμε ότι και οι δυο ομάδες θα παλέψουν για το τρόπαιο, αλλά σίγουρα θα έχουν αρκετά νέα πρόσωπα στις τάξεις τους σε σύγκριση με αυτά που είχαν την περσινή σεζόν. Όμως το πιο σημαντικό, πέρα από το τρόπαιο, είναι ότι όλες οι εισπράξεις του ματς θα; πάνε στο Ταμείο Αλληλεγγύης της  Ένωσης και θα είναι για ενίσχυση ανθρώπων του χώρου που το έχουν ανάγκη. Μην ξεχνάμε ότι το ίδιο έγινε και την περασμένη Κυριακή στο Σούπερ Καπ, με τις εισπράξεις ΟΛΕΣ να πηγαίνουν για την θεραπεία του 17χρονου Κωνσταντίνου, που δίνει στην Αθήνα την μάχη με την επάρατο.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια