ΠΑΟΚ εναντίον Κρόνου για την ανάδειξη πρωταθλητή Β΄ ΕΠΣΚ

ΠΑΟΚ εναντίον Κρόνου για την ανάδειξη πρωταθλητή Β΄ ΕΠΣΚ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το πρωτάθλημα της περασμένης σεζόν στην Β΄ κατηγορία (ήταν Α΄ πέρσι, αφού υπήρχε και Α1) έγινε σε δυο ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια και τον τίτλο στο Βορρά κατέκτησε ο ΠΑΟ Κορακιάνας, ενώ στο Νότο ο Κρόνος Αργυράδων.

23
Σεπτεμβρίου / 2022

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το πρωτάθλημα της περασμένης σεζόν στην Β΄ κατηγορία (ήταν Α΄ πέρσι, αφού υπήρχε και Α1) έγινε σε δυο ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια και τον τίτλο στο Βορρά κατέκτησε ο ΠΑΟ Κορακιάνας, ενώ στο Νότο ο Κρόνος Αργυράδων. Η Ένωση σωστά οργανώνει αγώνα για τον πρωταθλητή της κατηγορίας ο οποίος θα γίνει στο γήπεδο του Ολύμπου την Κυριακή 25 Σεπτέμβρη και θα ξεκινήσει στις 18.00.

Σε περίπτωση που δεν θα υπάρξει νικητής θα έχουμε παράταση και αν χρειαστεί και την διαδικασία των πέναλτι. Στο ματς αυτό η ΕΔ/ΕΠΣΚ όρισε διαιτητές τους Γιούργα, Μάρτη, Γκιόκα.

Να σημειώσουμε ότι και οι δυο ομάδες θα παλέψουν για το τρόπαιο, αλλά σίγουρα θα έχουν αρκετά νέα πρόσωπα στις τάξεις τους σε σύγκριση με αυτά που είχαν την περσινή σεζόν. Όμως το πιο σημαντικό, πέρα από το τρόπαιο, είναι ότι όλες οι εισπράξεις του ματς θα; πάνε στο Ταμείο Αλληλεγγύης της  Ένωσης και θα είναι για ενίσχυση ανθρώπων του χώρου που το έχουν ανάγκη. Μην ξεχνάμε ότι το ίδιο έγινε και την περασμένη Κυριακή στο Σούπερ Καπ, με τις εισπράξεις ΟΛΕΣ να πηγαίνουν για την θεραπεία του 17χρονου Κωνσταντίνου, που δίνει στην Αθήνα την μάχη με την επάρατο.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ