Με δυο μεγάλα ντέρμπι συνεχίζεται η Α΄ φάση του κυπέλλου

Με δυο μεγάλα ντέρμπι συνεχίζεται η Α΄ φάση του κυπέλλου

Από το ματς Θιναλιακού - Αστέρα Πετριτή, στο γήπεδο του Ολύμπου, την περασμένη Κυριακή για το Σούπερ Καπ... αυτή την Κυριακή θα είναι πάλι αντίπαλοι για το θεσμό του Κυπέλλου αυτή τη φορά, στο γήπεδο της Κασσιόπης

ΚΕΡΚΥΡΑ. Για την α΄ φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΚ αυτό το Σαββατοκύριακο θα γίνουν έξι αγώνες, δυο από τους οποίους είναι πολύ σημαντικοί.

23
Σεπτεμβρίου / 2022

ΚΕΡΚΥΡΑ. Για την α΄ φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΚ αυτό το Σαββατοκύριακο θα γίνουν έξι αγώνες, δυο από τους οποίους είναι πολύ σημαντικοί. Η κλήρωση έφερε αντιπάλους τέσσερις ομάδες που έχουν όλα τα φόντα να βρεθούν στον τελικό, δυο όμως από αυτές θα αποχαιρετήσουν το θεσμό από τον πρώτο γύρο. 

Η τύχη έπαιξε «άσχημο» παιγνίδι θα λέγαμε σε Θιναλιακό και Αστέρα Πετριτή, αφού οι δυο αυτές ομάδες ήταν οι φιναλίστ του περσινού κυπέλλου και την περασμένη Κυριακή βρέθηκαν αντίπαλες στον αγώνα για το Σούπερ Καπ, με τον Αστέρα να είναι νικητής με 4-0. Ένα άλλο ζευγάρι με συνολικά πάνω από 20 κατακτήσεις κυπέλλων από τις δυο ομάδες, είναι αυτό του ΟΦΑΜ με τον Ιστορικό Όλυμπο, σε ένα ματς που θα γίνει στον Άγιο Ματθαίο. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα και η διαιτησία:

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022

17.00  Γηπ. ΕΠΣ Κέρκυρας: ΠΑΟ Σφακιανάκης – ΑΕ Λευκίμμης 

Διαιτητές: Δράμπαλος, Μερκούρης, Κυπριώτης

 19.15 Γηπ. ΕΠΣ Κέρκυρας: Ομόνοια–  ΑΟ Κέρκυρα

Διαιτητές: Γιούργας Σατκλίφ, Σακκάς

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022 ώρα 17.00

 Γηπ. Αγίου Ματθαίου: ΟΦΑΜ – Όλυμπος

Διαιτητές: Φίτσας, Σατκλίφ, Αγιώτατος

Γηπ. Κασσιόπης: Θιναλιακός– Αστέρας Πετριτή

Διαιτητές: Μαργαρίτης, Βλάσης, Κυπριώτης

Γηπ. Ολύμπου: Μέγας Αλέξανδρος – ΑΟ Παξοί  12:45

Διαιτητές: Βλάσσης, Μάρτης, Μπαλός

Γηπ. Στρογγυλής: Ηρακλής Αγ. Δέκα – Κεραυνός Αγ. Νικολάου

Διαιτητές:Δράμπαλος, Σακκάς, Πηγής.

Να σημειώσουμε ότι οι αγώνες είναι μονοί, οπότε σε περίπτωση που δεν θα έχουμε νικητή στην κανονική διάρκεια του ματς, θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση και αν χρειαστεί θα έχουμε την διαδικασία των πέναλτι για να υπάρξει νικητής.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ